Issue with recovery

Discussion in 'Bugless' started by deef, Jun 9, 2010.

  1. deef

    deef New Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +0
    I installed BBv0.1 and now my phone will not enter recovery mode. Everytime I try to restart my phone, the Motorola symbol appears, then goes away, then appears again and starts up like normal. I was wondering if anyone else had tried to enter recovery mode after installing the newest BB.

    Note this happens if I try to enter recovery with Rom Manager and with the "power and x button" method
     
  2. breakingjessica

    breakingjessica Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Ratings:
    +0
    Flash Clockwork a few times from ROM manager. We've had to do that every time we install a new froyo ROM so far. Well, I don't know about everyone, but a lot of people. If it doesn't work, flash SPRecovery from ROM Manager, reboot, and then flash Clockwork again. It should stick then.
     
  3. deef

    deef New Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +0
    Thank you very much. Worked perfectly!
     
  4. breakingjessica

    breakingjessica Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Ratings:
    +0
    No problem!