Issue in phoenix area, or is it with my bolt?

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by Z06_Mir, Apr 20, 2011.

  1. Z06_Mir

    Z06_Mir Member

    Joined:
    Oct 16, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Haven't had 4g all day. And in some places no 3g. Anyone else in the phoenix area having these issues? Pandora isn't even streaming correctly.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  2. howl4me

    howl4me New Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Arizona
    Ratings:
    +0
    Mine has been fine all day. Loose 4g when I'm on campus, but that's normal for me. I'm over in Tempe though, so I don't know if that makes much of a difference or not. Have you tried restarting and what not?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  3. Staveandor

    Staveandor Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I've had 4g all day, between metro and arrowhead. Where in phoenix are you losing reception?
     
  4. Z06_Mir

    Z06_Mir Member

    Joined:
    Oct 16, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I was on tempe campus actually when i was having the most trouble. Also in my apartment which is only a mile north of campus. I went to south scottsdale once and got 3g only which isn't uncommon. Then went to north scottsdale later and had almost all 4g hasn't only spots of 3g. Now I'm back at home and seeing 4g like normal. Too weird. I normally get 4g almost everywhere except weird parts in Chandler/Gilbert and the other features far suburbs.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  5. howl4me

    howl4me New Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Arizona
    Ratings:
    +0
    Hmm, that's pretty weird dude. Maybe it was just having a bad 4g day?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  6. Hateslinger

    Hateslinger Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I get little to no 4g in my condo and at my folks house in north phoenix I get none. I'm on wifi most of the time unless I'm out running around.

    Sent from my rooted Thunderbolt, VirusROM AirborneTB
     
Search tags for this page

phoenix area pandora problem