Is this a BB problem?

Discussion in 'Bugless' started by Diordna, Jun 4, 2010.

  1. Diordna

    Diordna Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Cape Coral - FLORIDA
    Ratings:
    +0
    Ok, so out of no where my contacts and everything disappeared. I got them back but ONLY the ones I manually typed in before. all the Facebook contacts I synced in are gone, but no big deal I can re-sych.. nope!
    I go into the contacts, push menu and when I push "Accounts" my phone just reboots right then and there. Doesn't reboot to the M logo either, reboots straight to the bot animation.

    Does this happen to anyone else?
    Help
     
  2. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    how about open up facebook book logout log back in and then hit the top button sync all?

     
  3. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Heard something about when going into accouns and sync causing reboots.
    Think it even happened to me once can't remember the fix but I think it was something easy. Google it.

    try:

    http://www.droidforums.net/forum/te.../48231-bb-1-1-accounts-sync-insta-reboot.html

    I think this is it, Uninstall Facebook then reinstall
     
  4. Diordna

    Diordna Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Cape Coral - FLORIDA
    Ratings:
    +0
    But it's not anything to do with FB, it's just pushing the Accounts button causes the reboot. I don't even get to see the options in Accounts. it's like the Accounts button is really a "Reboot" button named differently lol

    But I have the sych button on in the power control widget. But I don't think it's enough for anything.
     
  5. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Did you try uninstalling FB?
     
  6. Phxphenom

    Phxphenom Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Well the only recent change you made was to switch over to the Chevy 1.2ghz LV kernel.....Perhaps that is causing some problems....Try restoring your prior setup and see what happens....
     
  7. Diordna

    Diordna Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Cape Coral - FLORIDA
    Ratings:
    +0
    How?

    Even if FB was gone, the account button still reboots me. Idk what it is, the ROM itself I'm guessing?
     
  8. Diordna

    Diordna Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Cape Coral - FLORIDA
    Ratings:
    +0
    Twas before that too