Is my phone bricked? Help

Discussion in 'Android Tech Support' started by hondabomdc5, May 15, 2010.

  1. mikeofmikes83
    Offline

    mikeofmikes83 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    honestly, this is going to be your very best approach, and will insure that issues dont resurface in the future. I mean, if you get everything running and everything then its a moot point; still though, I wouldn't want little chunks of files floating around on my phone... o_O thats just me though. Best of luck and keep us posted
  2. chron12
    Offline

    chron12 New Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    To get rid of the force close of the htc keyboard just change your input method. Htc is selected by default so switch to android keyboard. The same thing happened to me!
  3. Kmart95
    Offline

    Kmart95 New Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    I had the force close problem with the htc ime keyboard too one time. Just go to settings>language and keyboard and uncheck anything dealing with the htc ime keyboard so that the only thing checked is the android keyboard. That should fix it (at least it did for me).
  4. hondabomdc5
    Offline

    hondabomdc5 New Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virginia
    wow, your on point bro. I did that just now, and so far i havent had any fc's

    thanks man, so far its working
  5. hondabomdc5
    Offline

    hondabomdc5 New Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virginia
    im still having issues with the market. Anybody have any suggestions?
  6. mikeofmikes83
    Offline

    mikeofmikes83 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had this issue once, fortunately for me it went away after a battery pull...but I think it had something to do with the fact that at that point my market app was a version behind, and doing a battery pull made it update. Maybe this will fix your problem? Even though I'm sure you've pulled the battery several times all ready trying to clear up both issues.
Search tags for this page
brick android ime
,
bricked my galaxy s4
,
help i bricked my galaxy s4
,
htc ime mod has stopped
,

lg ime has stopped

,

process com.android.inputmethod.xim

,
what happen if galaxy s4 is bricked