Is it wierd that i am able to run google Earthe When rooted?

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by bobmundo123, Mar 14, 2010.

  1. bobmundo123
    Offline

    bobmundo123 New Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I thought this was a non-root app only? hmm
  2. jasonb
    Offline

    jasonb New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    1,153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Its a 2.1 only app.
  3. RobertDroid
    Offline

    RobertDroid New Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've never heard of anything that you could only run if NOT rooted. Root gives you extra capabilities, but you don't lose anything.
  4. pyro6128
    Offline

    pyro6128 New Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    1,525
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NYC
    so in summary, its actually the complete opposite of weird.
  5. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    IIRC Google Earth was available for rooted phones before it was available for stock.
  6. adrynalyne
    Offline

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Only because those rooted phones could have their build.prop modified to see it in the market.
  7. LtKen
    Offline

    LtKen New Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,637
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I thought it was because only rooted phones could access enough hardware to make it work. I thought all phones could see it in the market. I believe you, I'm often wrong.
  8. adrynalyne
    Offline

    adrynalyne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Nah. Its listed in the market as a 2.1 only app. Therefore, its not possible to see it unless your build.prop has been modified from sdk 6(2.0.1) to 7(2.1). This is only possible on, wait for it....rooted phones or those that have 2.1 already (Nexus One). :)
  9. LtKen
    Offline

    LtKen New Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,637
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Cool, you learn something every day.
  10. Zargon
    Offline

    Zargon New Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    266
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    :icon_ laughup: