Is it safe to use quickclock

Discussion in 'Droid 3 Hacks' started by wildride89, Sep 11, 2011.

  1. wildride89
    Offline

    wildride89 New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chesapeake, Va
    Like the title says, im wondering if its safe to use quickclock as a means to oc the droid 3. I used it and it worked good on my dx.
    Sent from my DROID3 using DroidForums
  2. metalspring
    Offline

    metalspring New Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,228
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hermitage, pa
    Why not just setcpu? Its free if ya know where to look on xda forums (legitimately free lol) check the Droid custom roms forum here under steeldroid, he has a sticky about free apks for everyone

    supercharged modified simply stunning 5.5 w/turbocharged 3g
    Chevyno1 ulv 1.25GHz w/ kickasskernel tweaks
    honeycomb 3D theme
    19.8 linpack score
  3. pistacio
    Offline

    pistacio New Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    442
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MA
    I tried overclock widget, lots of lock-ups with mild underclock.

    Sent from my DROID3 using DroidForums App
  4. DroidXDoes4G
    Offline

    DroidXDoes4G New Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Wait we can OC the D3?

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  5. tcrews
    Offline

    tcrews Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    1,354
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Lexington, SC
    Nope, can't overclock and I've heard underclocking is causing more issues than benefits.

    Sent via Google TV
Search tags for this page

quickclock advanced overclock

,
quickclock overclock