Is flash working for everyone else??

Discussion in 'Bugless' started by mrnate01, Jun 16, 2010.

  1. mrnate01

    mrnate01 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have everything installed correctly - I think, yet I still can't get flash to work. Any suggestions?

    [​IMG]
     
  2. breakingjessica

    breakingjessica Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Ratings:
    +0
    Yes, great actually. I'm very impressed with it. I reinstalled it though after I installed the ROM.
     
  3. mrnate01

    mrnate01 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    How did you do that?
     
  4. MrClean69

    MrClean69 New Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I had to download it from the Market. Just do a search for Adobe Flash 10.1. It will install just like a normal app, worked for me after that. :)
     
  5. eagle1967

    eagle1967 Developer Developer

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,186
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    colorado
    Ratings:
    +8
  6. gotta have that funk

    gotta have that funk Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    869
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    installed flash on my phone earlier and went to m.flash.com and it worked perfectly.


    im geeked..