internet browser

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by nissanskyline, Aug 24, 2012.

  1. nissanskyline

    nissanskyline New Member

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    My interest browser sucks for some reason on Wi-Fi now it was great before fast loading time but now I have to force stop it like every half hour or use data and go 4/3G

    Sent from my DROID RAZR using Droid Forums
     
  2. cbreze

    cbreze Member

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    204
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bend, Oregon
    Ratings:
    +4
    Maybe it's the wifi. Some wifi is worse than 3G speed in my experiences. Also, try clearing your cache if you haven't.
     
  3. nissanskyline

    nissanskyline New Member

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have a good router a Netgear router and I have cleared my cache and my internet just stops working when I tried to watch formula drift qualifying it wouldn't load the page when I hit Justin tv I just watched qualifying on my computer lol

    Sent from my DROID RAZR using Droid Forums
     
  4. nissanskyline

    nissanskyline New Member

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Is this happening yo anyone else every few days I gotta hit force stop on my browser cause it won't load the page I'm going on or go back or load a new page or a different window is it just me or is someone else also experiencing this weird problem

    Sent from my DROID RAZR using Droid Forums
     
  5. socaldrmer

    socaldrmer New Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I had similar issues. I also experienced a concern where every page I opened it would speak and read the Internet address. I checked all the talkback settings and I couldn't stop it. Happened only in the stock browser. I also experienced where I would press a certain action and it would open up another, only on the browser. The only solution I found was to perform a factory data reset.
     
  6. Nick90

    Nick90 New Member

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Happens to me every time I use the internet on my phone.
     
  7. jawgapeach

    jawgapeach Member

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Why does my browser always open up on the previous page I was on? I want it to close and open back up on Google.
     
  8. CJM

    CJM Developer Relations
    Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    10,170
    Likes Received:
    1,164
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Ratings:
    +1,262
    Current Phone Model:
    Nexus 6
    Twitter:
    https://twitter.com/Corey
    I'm gonna guess it's because you press the Home button when you exit the browser?

    If you want it to open to Google. You'll need to close all tabs & windows when you exit the browser. And have your home page default to Google. That's how I do it

    Tapped from a Nexus
     
  9. jawgapeach

    jawgapeach Member

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm hitting the back button. The little arrow. At the bottom right.
     
  10. CJM

    CJM Developer Relations
    Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    10,170
    Likes Received:
    1,164
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Ratings:
    +1,262
    Current Phone Model:
    Nexus 6
    Twitter:
    https://twitter.com/Corey
    As long as you back all the way out to Google, it should open to Google the next time

    Tapped from a Nexus
     
  11. jawgapeach

    jawgapeach Member

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    This is what I get every time I open my browser. I even have my homepage set to Google.
     
  12. jawgapeach

    jawgapeach Member

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0


    ForumRunner_20130124_194439.png
     
Search tags for this page

browesr stops working in bookmarks razr maxx

,

droid razr maxx browser stops

,

droid razr maxx browser stops bookmarks

,

htc incredible internet quits

,

internet browser stops working on razr maxx

,

justin tv on droid razr

,

razr maxx browser bookmarks stop

,

razr maxx reloading web

,

twich tv on razr maxx

,

where is internet browser on droid maxx