Intense Problem with Phone ID

Discussion in 'Android General Discussions' started by clodoveo, Aug 2, 2011.

  1. clodoveo
    Offline

    clodoveo New Member

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Will switching/New phone phones but staying with the same provider switch my
    " Droid ID"?

    I want to switch manually with I hear a rooted/android id add changer but I don't think they have the id changer app anymore.
     
  2. jstafford1
    Offline

    jstafford1 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,143
    Likes Received:
    208
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +213
    Uh....what are you talking about?

    end of line...
     
  3. clodoveo
    Offline

    clodoveo New Member

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I found out that there is a possible way to change ID on droid through something like this:

    Android ID Changer for Android | AppBrain.com

    I don't know much else sorry. I was just hoping there was a way..
     
  4. jstafford1
    Offline

    jstafford1 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,143
    Likes Received:
    208
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +213
    Ok.... if you want to change it use that app or change it manually. Either way what carrier you're on doesn't matter.

    end of line...
     
  5. clodoveo
    Offline

    clodoveo New Member

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    The app doesn't exist on the market and how do I change it manually? My phone is not rooted yet...I use a droid x.
     
  6. jstafford1
    Offline

    jstafford1 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,143
    Likes Received:
    208
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +213
    Need root first then an app that will allow you to edit the build.prop.
    There are a few paid and free apps out there like root explorer that allow you to do this. Now what to change it too is beyond me.

    end of line...