Installed SholesMod 2.0.5....

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by xzdarkstarzx, Feb 15, 2010.

  1. xzdarkstarzx

    xzdarkstarzx Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    No noticeable difference, extremely buggy. FC'd on everything, droid even crashed twice.

    Rolled back to 2.0.3

    And i thought 2.0.3 was buggy lol, considering switching to BB...
     
  2. joeymoose

    joeymoose Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    BB is the best ROM I have used....
     
  3. JhankG

    JhankG Silver Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Summerfield, NC
    Ratings:
    +0
    Must be something on your end because 2.0.5 is smooth as can be, no FCs, and very stable at 1.2 ghz. In the other 2.0.5 thread, others are reporting similar results to mine.
     
  4. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Did you wipe your data when you flashed the ROM? If you didn't wipe the data that may be why its so buggy
     
  5. R1Lover

    R1Lover Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,701
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +0
    User error
     
  6. Nedaroth

    Nedaroth Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    471
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Long Beach, Ca
    Ratings:
    +2
    No bugs here and infact perfect for me. Do as nate says wipe clean.
     
  7. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Sometimes as much as you try to avoid it, a wipe is completely necessary to have a smooth running ROM
     
  8. JhankG

    JhankG Silver Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Summerfield, NC
    Ratings:
    +0
    I try to do a wipe every time I switch between ROMS. That way, if you start having issues, you'll be able to narrow down what is causing it a little easier.
     
  9. SteveC

    SteveC Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Klamath Basin, Oregon
    Ratings:
    +0
    I had to do the install twice. On the first try, it got to 62% downloaded and froze. I had to pull the battery and start over. That time worked like a charm. Mine is WAY better on 2.0.5 than any 2.0.3 version. CPU benchmarks are about 15% faster than with 2.0.3 @ 1GhZ (2.0.5 @1GhZ too). 2.0.5 seems faster @800 than 2.0.3 did @1000. 1.2 GhZ seems much faster than the previous high of 1 GhZ. That may be because the 2.1 launcher seems absent from 2.0.5. I did use it with 2.0.3. Since 2.0.3 didn't give me any problems like others reported with the 2.1 launcher, I figured I just lucked out. It was a bit of a pain in the neck having to reconstitute all of the home screens, but I'm sort of glad I did, because every time I do it I manage to get the total arrangement a little more to my liking. The phone is noticeably faster than 2.0.3 with the 2.1 launcher at the same CPU speed. So don't mourn much for that loss. It is really a gain.

    To the OP, I'd reflash the ROM if it were me. I think my first problem was a drop away from 3G into 1x at just the right/wrong time. I was bummed with 2.0.3 the first time I tried it, but a reflash cured it. I did not wipe data FWIW.

    My Droid is completely happy with 2.0.5 and seems quite stable @ 1.2GhZ.
     
    Last edited: Feb 15, 2010
  10. xzdarkstarzx

    xzdarkstarzx Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    thanks for the feed back! i'll try that before BB
     
  11. R1Lover

    R1Lover Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,701
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +0
    I agree, anyone downloading this needs to try and do it via wifi as it's a large file and a 3G connection may have some trouble or file corruption if the signal is lost or weak during the download.
     
  12. Yodes

    Yodes Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chicago, IL
    Ratings:
    +0
    Just curious because I've never wiped my data and have nothad any issues. What exactly does wiping wipe and in what ways can it improve the rom?
     
  13. rednukleus

    rednukleus Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I have experienced no issues with any Sholes Mod version since SMUpdater came out. 2.1 Launcher was terrible but without that installed, my Droid never resets or freezes. I wonder what could be making your Droid buggy.
     
  14. HMJB

    HMJB Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New York
    Ratings:
    +0
    Hell yeah,

    Stable and running at 1.2k Mhz (overclocked)
     
  15. steveomatic

    steveomatic Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I did not wipe my data and this thing is running SWEET! No issues to report. :icon_ banana: