1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Install Wireless Tethering WITHOUT a Computer?

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by nako808, Feb 4, 2010.

  1. nako808
    Offline

    nako808 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Title says it all, I was wondering if there was a way to install wireless tethering without a computer. I got root, installed sprecovery and the bugless beast rom on my phone without a computer and I figured it was a similar process but I'm a nub with the terminal so I dunno. Any response is appreciated.
  2. listenman20
    Offline

    listenman20 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    858
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    GA
    It should be as simple as finding the app. Download it to your card then install it with astro.
  3. nako808
    Offline

    nako808 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So the Bugless Beast ROM installed everything needed to tether and I just need to get the application?
  4. deputc26
    Offline

    deputc26 New Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    721
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Just get pdaNet, no root required, free in the appstore.

    edit, nevermind your on BB
  5. nako808
    Offline

    nako808 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Also PDANet is for USB Wired and Bluetooth, not WiFi correct?
  6. gnome_sayin
    Offline

    gnome_sayin New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That is correct.
  7. nako808
    Offline

    nako808 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Alright I got it to work thanks a lot. See how much of a nub I am? First time WiFi didn't work but apparently you have to change the SSID name so whatever. Thanks for your responses.