1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

In Arizona and.....

Discussion in 'Android General Discussions' started by Hooblaim, Jan 16, 2010.

  1. Hooblaim
    Offline

    Hooblaim New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    Well I came to Bull Head City, Arizona and I get an error called Data Roaming and says I'm away from homenetwork which I'm normally in California and in Arizona I don't have 3g or nothing would I get charged if I turn on data roaming for being in Arizona?
  2. mth04
    Offline

    mth04 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    3,928
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I would try to *228 then rebooot. You shouldn't be roaming unless there is no VZW coverage there
  3. Hooblaim
    Offline

    Hooblaim New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    I won't get charged right???
  4. mth04
    Offline

    mth04 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    3,928
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Nope! You are covered Nationwide. You may just need uor PRL list updated for that area
  5. Hooblaim
    Offline

    Hooblaim New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    It keeps saying this is blank , Arizona your call can not be completeted at this time. Should I turn Roaming on? I have txting service and working off an unstable connection from next door that keeps shutting off.
  6. mth04
    Offline

    mth04 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    3,928
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I would turn roaming on. See if it gets better. Also I would call 611 once I could about the area and coverage
  7. Hooblaim
    Offline

    Hooblaim New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    Will turning roaming on charge even though I'm in us?
  8. triptych
    Offline

    triptych New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pittsburgh
    not to be rude but this was covered a few times in this thread already.

    turn on roaming, you won't be charged unless you are in another country. Most people ask these questions before they sign a contract for the service...
Search tags for this page

vido m10 az