1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

In Arizona and.....

Discussion in 'Android General Discussions' started by Hooblaim, Jan 16, 2010.

  1. Hooblaim
    Offline

    Hooblaim New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    Well I came to Bull Head City, Arizona and I get an error called Data Roaming and says I'm away from homenetwork which I'm normally in California and in Arizona I don't have 3g or nothing would I get charged if I turn on data roaming for being in Arizona?
  2. mth04
    Offline

    mth04 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    3,929
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I would try to *228 then rebooot. You shouldn't be roaming unless there is no VZW coverage there
  3. Hooblaim
    Offline

    Hooblaim New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    I won't get charged right???
  4. mth04
    Offline

    mth04 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    3,929
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Nope! You are covered Nationwide. You may just need uor PRL list updated for that area
  5. Hooblaim
    Offline

    Hooblaim New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    It keeps saying this is blank , Arizona your call can not be completeted at this time. Should I turn Roaming on? I have txting service and working off an unstable connection from next door that keeps shutting off.
  6. mth04
    Offline

    mth04 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    3,929
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I would turn roaming on. See if it gets better. Also I would call 611 once I could about the area and coverage
  7. Hooblaim
    Offline

    Hooblaim New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    Will turning roaming on charge even though I'm in us?
  8. triptych
    Offline

    triptych New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pittsburgh
    not to be rude but this was covered a few times in this thread already.

    turn on roaming, you won't be charged unless you are in another country. Most people ask these questions before they sign a contract for the service...
Search tags for this page

vido m10 az