[Impatience] Is there a manual 2.1 UK method?

Discussion in 'Motorola Milestone' started by pbf420, Apr 4, 2010.

  1. IReallyWantADroid

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I want the official update so my milestone will stop randomly restarting. I will take it out of my pocket and it will be in the middle of booting up! (along with voice dialer always crashing while using it with a BT headset)
     
  2. azazin

    azazin Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Just use version .31 for now until the .34 comes out :)
     
  3. iamdarren

    iamdarren Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    last night i thought, lets get the official 2.1 update for UK instead of using the DACH version.

    i used 2.0 sbf to flas mine back to standard then i looked for an OTA update, it said i as up to date! ha! then i tried with the 2.0.1 sbf and it said i was up to date, i switched the battery for my full one and then tried again, it then said cannot connect to server. i connected the usb lead and updated over the pc, it just flashed 2.0.1 and no 2.1 what a waste of time.

    the facebook page for motorola said that uk version 2.1 was out.

    i dont think it is yet, can anyone advise if they have it yet?
     
  4. tehpriest

    tehpriest Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    366
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Wales. UK
    Ratings:
    +0
    You are correct in assuming that the 2.1 update is as yet not available. In other words No.
     
  5. gareth7o9

    gareth7o9 New Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Bolton, Greater Manchester, United Kingdom
    Ratings:
    +0
    No. I telephoned motorola on friday and they said there was a mistake on the site but that it should be out any day now!
     
  6. iamdarren

    iamdarren Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    the DACH 2.1 which i have been using for about a week has been messing up quite alot, its locking up and i got a call this morning but the touchscreen woudlnt recognise i was swyping over and over to answer,

    im back on 2,0.1 waiting for the offical release of 2.1 :icon_ banana: