Im not getting any signal

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by BrownB, Dec 6, 2012.

  1. BrownB
    Offline

    BrownB New Member

    Joined:
    Sep 19, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Okay so i have perfect signal at my house but when i turn my phone off and then back on, There's no signal for like 10 miniutes. Its really annoying. Why does my phone do this, And what can i do to stop it?
  2. aarong03
    Offline

    aarong03 Member

    Joined:
    Jul 2, 2012
    Messages:
    411
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Central New York
    If it's 4G signal, it maybe having trouble finding it after power-up. I keep my maxx on 3G all the time unless I'm in a great 4G area.
  3. jpcalhoun
    Offline

    jpcalhoun Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    PA
    Go to menu>settings>data usage...More>Mobile Networks and make sure you have Date enabled checked and LTE/CDMA selected. If you have any other settings than this selected it could cause the problem you are experiencing. By the way, you cannot "lock" your phone on "3g" if you are running Ice Cream Sandwich.
  4. aarong03
    Offline

    aarong03 Member

    Joined:
    Jul 2, 2012
    Messages:
    411
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Central New York
    I'm using LTE app to keep it on 3G. 4G in my area sucks. So

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
  5. aarong03
    Offline

    aarong03 Member

    Joined:
    Jul 2, 2012
    Messages:
    411
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Central New York
    I'm using the LTE app to keep it on 3G. 4G in my area sucks.

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
  6. jpcalhoun
    Offline

    jpcalhoun Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    PA
    That's great but you didn't tell us you were using a 3rd party app to lock your phone on 3g. That little piece of knowledge might be important to someone (BrownB) that is trying to troubleshoot a connection problem. BrownB could spend all day looking for a "3g" setting, and since BrownB won't find one on his/her Razr because there is not one, that could be pretty frustrating. Thanks for clarifying.
    Last edited: Dec 6, 2012
  7. aarong03
    Offline

    aarong03 Member

    Joined:
    Jul 2, 2012
    Messages:
    411
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Central New York
    Sorry for creating confusion. And the app is LTE ON/OFF.

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
  8. jpcalhoun
    Offline

    jpcalhoun Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    PA
    Not a problem, you were just trying to help.
  9. lloydstrans
    Offline

    lloydstrans Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2011
    Messages:
    9,792
    Likes Received:
    73
    Trophy Points:
    48
    You should also mention the app is for the HTC thunderbolt, though it works on the razr's.

    LTE onoff HTC thunderbolt
Search tags for this page

cant get signal on driod razor

,

how can i get 3g signal in my android phone

,

how do i get my droid razr to have a signal

,
im not getting any signal on my galaxy s3 tt
,

my droid razr wont get signal

,
my droid razr wont get signal and keeps turning off
,

no signal on razr

,
why do i have no signal on my droid
,

why doesnt my droid x2 have a cell signal??!!

,
why is my razr maxx not getting signal
,

why wont my android get signal

,

why wont my droid razr get 3g or signal