Im going to rip my head off

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by virginia4eva, May 1, 2010.

  1. virginia4eva

    virginia4eva Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have been trying for 2 hours to get my droid to connect to my computer:icon_evil: I downloaded RSD lite and all the files. RSD will not recognize my device. I keep getting the balloon saying hardware not connected, found to hardware wizard:mad: What do I do?
     
  2. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Make sure you have the correct drivers there is a set for 32 and 64 bit
     
  3. virginia4eva

    virginia4eva Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I downloaded the 32. When do I use these? When I plug my phone in it says found new hardware, and then the wizard comes up with three options. I let the computer search and it found nothing:huh: I must be brain dead:mad:
     
  4. jtydroid

    jtydroid Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Milwaukee, WI
    Ratings:
    +0
    The drivers are an executable. Be sure to run it before trying to connect your phone.
     
  5. virginia4eva

    virginia4eva Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Oh, so if I run them and then connect it should find them when that bubble pops up? I am in awe of you guys!! I can repair a hernia, but cannot work my phone:icon_eek:
     
  6. jtydroid

    jtydroid Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Milwaukee, WI
    Ratings:
    +0
    Yep, that's about the long and short of it.

    So, about this Hernia I have...
     
  7. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    have you installed the correct driver im not going to post a link but you need the right driver


     
  8. virginia4eva

    virginia4eva Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Come on down to Mayo, your just up the road in WI. Go Bucks!! Thanks a lot :)
     
  9. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    you have to have the driver 32 bit or 64 unzip it and then try rsd with your fone

     
  10. virginia4eva

    virginia4eva Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Its downloading drivers32 4.2 as we speak
     
  11. jtydroid

    jtydroid Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Milwaukee, WI
    Ratings:
    +0
    Fear the deer!

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  12. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    hrmmm the one i got is 4.5.0



     
  13. virginia4eva

    virginia4eva Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    When I am in RSD I hit show device, but nothing. Any ideas why it is not recognizing my droid?
     
  14. jtydroid

    jtydroid Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Milwaukee, WI
    Ratings:
    +0
    Hmm, forgive the basic questions, but just so we're on the same page:

    Phone is connected to PC?
    Phone is in bootloader? (Hold up on your dpad as the phone reboots)

    Brevity by Tapatalk
     
  15. virginia4eva

    virginia4eva Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yes its in bootloader, but Rsd does not show the device, just the sprecovery file on the right. If I am trying to change themes and put on one of the custom ROMs am I doing this in the correct order. Should I root first or do this sprecovery. I am on stock 2.1