If the minimum brightness tweak in BBv0.5 is too dim for you...

Discussion in 'Bugless' started by GirLuvsDroid, Sep 23, 2010.

  1. GirLuvsDroid

    GirLuvsDroid Senior Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    1,551
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Wilmington, DE
    Ratings:
    +1
    Wow, it's clear that the patcher didn't go as easily for everyone as it did for me. I suggest you restore your nandroid backup and use manual brightness temporarily. I've talked to Pete about doing a script or the like to make it easier. He's working on it and he said he would post a zip that people who don't like the dimness tweak can flash to restore it to stock min brightness.
     
  2. justicw

    justicw Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    Damn you guys are AWESOME!!!! that's great news man us blind people thank you!!!!!!
     
  3. jasondeg

    jasondeg Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I didn't get the option to copy over to the phone. I had my phone hooked up through USB with the SD card mounted. I ended up manually copying it to /system/framework with root explorer, then set permissions to RW, R, R because that is what the original file had. Also I tapped R/W in root explorer before doing anything. Needless to say, IT WORKED. Not sure if those few things I did made a difference as opposed to everyone else. But I think the permissions could be a huge factor
     
  4. GirLuvsDroid

    GirLuvsDroid Senior Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    1,551
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Wilmington, DE
    Ratings:
    +1
    That's a good thought, but I don't think that's the issue. Having the patcher push the framework to my phone worked fine for me.

    EDIT: Oh, you know what, you may be right! I just looked back over some of the other posts and there were some who copied and replaced framework rather than using the patcher to push it -- and if those folks didn't set permissions before reboot, then that would definitely cause their endless boot loops. Good call Jason!
     
    #16 GirLuvsDroid, Sep 23, 2010
    Last edited: Sep 23, 2010
  5. jasondeg

    jasondeg Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Was just about to say the same thing. Thanks for the post and instructions, I now LOVE this rom. It might be worth editing the original post if people don't get the option to automatically copy like I didn't. Not sure why that is though
     
  6. GirLuvsDroid

    GirLuvsDroid Senior Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    1,551
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Wilmington, DE
    Ratings:
    +1
    Like I said, Pete is working on a zip update that people can flash to fix this issue.
     
  7. MissCz

    MissCz New Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Northern Virginia
    Ratings:
    +0
    +1 for endless loops. However, I'm super happy to see GLD and Pete working on this. HURRAY.
     
  8. codemonkey2k5

    codemonkey2k5 Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    followed instructions except using astro, NO$ right now to by root explorer. Anyhow all goes fine but now I can not get the new file back in to the framework dir. The patcher did not offer to put the file back on my phone. And astro can not copy back to the framework dir. What do I do?

    CM
     
  9. GirLuvsDroid

    GirLuvsDroid Senior Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    1,551
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Wilmington, DE
    Ratings:
    +1
    Since Pete is working on an update zip fix, my advice is to adjust screen brightness manually temporarily, until Pete posts the fix.
     
  10. codemonkey2k5

    codemonkey2k5 Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    thanks, will do
     
  11. kinfolk248

    kinfolk248 Active Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    993
    Likes Received:
    105
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Jackson, Ms
    Ratings:
    +139
    bootloop bootloop bootloop bootloop...etc etc...

    damn wheres that zip...lol
     
  12. AndyMan

    AndyMan Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    Pete, do you just install this as an update.zip?
     
Search tags for this page

android auto brightness mod

,

android htc 83108

,

android tweak brighter

,

brightness root explorer

,

brightness tweak andeoid

,

dim the brightness of the android with root explorer

,

s4 brightness 5% dim tweak

,

tweak brightness android

,

tweak brightness android root explorer

,

ways to dim the screen on a samsung phone withoutbrightness control