ICS this week?

Discussion in 'Droid Razr and Razr Maxx ICS discussion' started by LoneWolfArcher, Jun 18, 2012.

  1. The_Chupacabra

    The_Chupacabra New Member

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Lawton, OK
    Ratings:
    +1
    Can anyone point me in the right direction to try to get my Maxx operable again?? PLEASE!
     
  2. bsweetness

    bsweetness Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    3,120
    Likes Received:
    681
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +754
    Current Phone Model:
    Pixel 2 XL
    Many users have received emails about the soak test. Start at page 5 and then work your way forward. :biggrin:

     
    #134 bsweetness, Jun 20, 2012
    Last edited: Jun 20, 2012
  3. jpcalhoun

    jpcalhoun Senior Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    78
    Location:
    PA
    Ratings:
    +61
    What did you use to root your phone in the first place and is .211 fastbootable. If .211 is not fastbootable then we have a whole different problem. Assuming .211 is fastbootable do this: If you are soft bricked I recommend you use option one in the utility to return to .181. You will have to put your phone in AP Fastboot first. To do that hold down the power, volume up and down keys until it boots into a black screen with white lettering. Using the down volume key scroll down to AP Fastboot. Select AP Fastboot and then connect your phone to your computer via the usb cable and select option 1. Make sure you have USB debugging selected and you are in charge only mode. This process will reload .181 stock on your phone and you should be good to go.
     
    #135 jpcalhoun, Jun 20, 2012
    Last edited: Jun 20, 2012
  4. The_Chupacabra

    The_Chupacabra New Member

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Lawton, OK
    Ratings:
    +1
    I am not sure if 211 is fastbootable, I rooted using Matt's Utility and I put it in AP fastboot, hit a 1 and let it do its thing, it came back up with Andy standing up with the blue matrix looking thing and it had a status bar that went through it all and rebooted and now it only goes to the Moto and that is it. I cannot get it to fastboot or anything.
     
  5. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,717
    Likes Received:
    4,731
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,270
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
    It's been noted many places, including Matt's own posts on the Utility thread that 211 (and most, if not all previous versions back to .8# versions) are NOT Fastbootable. The only versions I am aware of that ARE Fastbootable are the .7# versions. Let's just hope that .211 IS the soak version and that it WILL be the OTA version, and then may have nothing to worry about. You would then hopefully be able to Fastboot right back into 211.
     
  6. The_Chupacabra

    The_Chupacabra New Member

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Lawton, OK
    Ratings:
    +1
    Ok so since I tried to go back to 181 from 211, that means there is nothing that I can do to get it back to being a phone again?

    It is soft bricked right now...
     
  7. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,717
    Likes Received:
    4,731
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,270
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
    I am not totally sure of that. You MAY be able to fastboot back into 211. Did you try?
     
  8. The_Chupacabra

    The_Chupacabra New Member

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Lawton, OK
    Ratings:
    +1
    Can I do that without being able to get into AP fastboot?
     
  9. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,717
    Likes Received:
    4,731
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,270
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
    No, I don't believe you can. You might want to take this over to the RAZR Hacks forum where the Utility is stickied and post your situation over there. They are FAR more familiar with all the tricks to getting back to stock than I am. Good luck! :biggrin:
     
  10. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,717
    Likes Received:
    4,731
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,270
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
    You never agreed to the dance :blink:.
     
    #142 FoxKat, Jun 20, 2012
    Last edited: Jun 20, 2012
  11. datboiwizzie

    datboiwizzie Member

    Joined:
    May 11, 2012
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Nevermind...its been addressed
     
  12. Droid101

    Droid101 Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    688
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New York State
    Ratings:
    +1
    Flash has always been compatible with 4.0 since the Nexus release last year
     
Search tags for this page
android patching system files
,
aots roms droid bionic 2013
,
droid2 2.3.3 upgrade draining battery
,
facepalm gif
,

how long does a soak test last

,
patching system files android
,
samsung stratosphere ics roms
,
thunderbolt ics airplane mode widget