ICS PROVIDERS UPDATE STOPPED FOXFii

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by heatpump, Jul 22, 2012.

  1. heatpump
    Offline

    heatpump New Member

    Joined:
    Jul 22, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Has anyone had this problem when they did the service provider ICS update
  2. joshxdroid
    Offline

    joshxdroid New Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    1,065
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Minnesota
    Nope I'm on stock ics verizon ota and foxfi works brilliantly!
  3. FoxKat
    Offline

    FoxKat DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    9,082
    Likes Received:
    1,031
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pennsylvania
    It's a problem for some. If you follow through this thread ( http://www.droidforums.net/forum/showthread.php?t=217473
    it's official, I dislike FoxFi...), it's a comedy, but goes through a process toward the end that activates the built in hotspot, but only if you are rooted.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
  4. cece5702
    Offline

    cece5702 Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    908
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    . It works fine for me also. So far I have not had any issues. :biggrin:
  5. Squeak87
    Offline

    Squeak87 New Member

    Joined:
    Mar 14, 2012
    Messages:
    313
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Plantersville, Texas
    Working great for me, I'm on ICS .215

    <--{Droid Razr Maxx ┬░Celcius}-->
  6. lowfatdog
    Offline

    lowfatdog New Member

    Joined:
    Feb 14, 2012
    Messages:
    60
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I downloaded and tested foxfi on my maxx with ice cream sandwich and it worked great three days ago. I don't know that I will ever use it though.