ICS OTA install error

Discussion in 'Droid 4 Tech Support' started by rouge06, Aug 21, 2012.

  1. rouge06
    Offline

    rouge06 New Member

    Joined:
    Aug 21, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello,
    I have downloaded and tried to run the OTA install of ICS and I get "install error" everytime.
    Any advise? It would be greatly appreciated.
    Thanks
     
  2. outsid0r
    Offline

    outsid0r Member

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    185
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    yes use fastboot to do your update.
     
  3. bodyguard
    Offline

    bodyguard New Member

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  4. rouge06
    Offline

    rouge06 New Member

    Joined:
    Aug 21, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    what is fastboot? an app?
    thanks
     
  5. rouge06
    Offline

    rouge06 New Member

    Joined:
    Aug 21, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    bodyguard I am on GB 6.13.219 now.
     
  6. rouge06
    Offline

    rouge06 New Member

    Joined:
    Aug 21, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thank you everyone here for their help! I am now on ICS!
    Thank you!