ICS leak 6.16.206 system dump

Discussion in 'Droid 4 Hacks' started by myfishbear, May 29, 2012.

  1. myfishbear

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +30
    Last edited: May 29, 2012
  2. 4low4fun

    4low4fun Member

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    340
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Pardon the noob.. but what's this do?
     
  3. nowell29

    nowell29 Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    AZ
    Ratings:
    +0
    Hey, I got to thinking about this, could the dump be a flashable file? The voodoo root keeper backed up an older version of su with a bug so I ended up losing root. If I flashed yours over the top, I could likely fix that problem.

    Sent from my DROID4 using Droid Forums
     
  4. tjk629

    tjk629 Silver Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    3,035
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +65
    Sweet! Thanks! Love grabbing icons from the full dumps! :biggrin:
     
  5. 93fuelslut

    93fuelslut Active Member

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    1,168
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    lexington sc
    Ratings:
    +1
    What is this
     
  6. nowell29

    nowell29 Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    AZ
    Ratings:
    +0
    Answering my own question, it lacks required signature :(

    Must.. get.. root...

    Sent from my DROID4 using Tapatalk
     
  7. myfishbear

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +30
    lol you dont flash this lol... its useful to pull files from it if you mess something up. use like root explorer lol. this is a direct copy of a /system folder. i bet you could do it but id just pull the rootkeeper files off instead cause its less risky without sbf
    nowell try flashing this than dl and open ota rootkeeper and try to restore root. i made it for you!
    https://www.dropbox.com/s/zqz14aec40lha2f/signed_ota rootfix.zip
     
    Last edited: May 30, 2012
  8. nowell29

    nowell29 Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    AZ
    Ratings:
    +0
    You are VERY kind. "E:signature verification failed Installation aborted." :(
     
  9. 1989trouble07

    1989trouble07 Member

    Joined:
    Feb 24, 2011
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Yea, I can't get it to flash either. I even resigned it myself with a new key.
     
  10. Dave12308

    Dave12308 Silver Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    3,253
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +50
    I'm pretty sure if it were that simple, the locked bootloader wouldn't present much of an obstacle at all. It doesn't only need to be signed, it needs to be signed with a very specific AES encryption key that is a closely guarded secret.
     
  11. kenji91

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Is Gallery 2 the ICS Gallery?
     
  12. nowell29

    nowell29 Member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    AZ
    Ratings:
    +0
    Not sure if it is the ics gallery, but it is better than moto's and better than the gb gallery.

    Here is my prob with the webtop. It gives me a squished screen with black on top and bottom. I have no way that I can find to adjust this. In settings there is a webtop resolution item, but is grayed out. Also, this a hacked atrix lapdock, so this might be my drawback, but it was not a problem on webtop 2.x with gingerbread, it was full screen then.

    View attachment 50593

    Sent from my DROID4 using Tapatalk
     
  13. Big D

    Big D Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    541
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'm not getting that, Nowell. Mine is full screen. It has to be a setting somewhere.

    The webtop for me is probably the most improved feature. It is WAY better than it used to be. It used to hardly work and now it is super stable, fast and really cool.

    There is a setting in the setting tab that has something called "shrink to fit" or similar. Try that.
     
Search tags for this page

ics-leak-6.16.206