ICS and Bluetooth

Discussion in 'Droid RAZR' started by Steve H, Jul 13, 2012.

  1. Steve H

    Steve H Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    276
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Southern Utah
    Ratings:
    +2
    Deleted and moved


    MODS I just notice I put this in the wrong form, please move if needed.
     
    #1 Steve H, Jul 13, 2012
    Last edited: Jul 13, 2012
  2. Steve H

    Steve H Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    276
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Southern Utah
    Ratings:
    +2
    I have a Motorola Roadster blue tooth that has worked very good with my MAXX until ICS came along. Now about 50% of the time I get into my truck the Roadster wants to begin the pairing process for the beginning. If I turn the Roadster on and off a few times it will finally pair to the phone. Anybody know of a fix? I went to the local Verizon store and all they could do is scratch their heads!!!!! I have "removed" the BT from the phone and re-installed it and the problem is still there
     
  3. genebopp

    genebopp Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    is there a "Ford MyTouch" invoved? If so, I would bet the problem is there. I would delete the pairing from your truck and your phone, restart them both and pair them like it was the first time.
     
  4. Steve H

    Steve H Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    276
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Southern Utah
    Ratings:
    +2
    No "Ford My Touch". I have deleted the paring for both and the problem comes back.