i tried v6 script

Discussion in 'Droid 4 Hacks' started by myfishbear, Mar 19, 2012.

  1. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +30
  2. moccor
    Offline

    moccor Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Did you try it on the stock ROM or a ICS? I was thinking about trying it on Hashcode's ICS ROM, but I feel like you can't make something that is completely smooth, smoother haha.
     
  3. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +30
    i did it on stock rooted of course
     
  4. r314bd
    Offline

    r314bd Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    863
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    I just tried running this script and it caused some problems. I ran option 6 (500HP Balanced) and after reboot my Titanium Backup started force closing. I tried uninstalling/reinstalling but it gave me a low storage space message (even though I have several GB free for apps) and wouldn't reinstall.

    Not sure if I did something wrong but I just applied my nandroid to get rid of it.
     
  5. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +30
    i did it a bit ago you only run it once tho. i didnt have the same problem as u but i didnt run any options cuz it was scripted to run option 30 i think. cant remember due to the fact i did it a while back
     
  6. NeoPhoenixTE
    Offline

    NeoPhoenixTE Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fort Collins, CO
    Ratings:
    +24
    I managed to run this script on the highest setting (the 1000HP option if I recall) and my D4 is still running strong. Ran in to issues with Script Manager freezing everytime I tried to navigate to the phone root directory to get to /data/99SuperCharger.sh at boot (moved the script to SDCard and run from there), but everything's working fine.

    Even ran the Lag killer option despite the experimental label on it. At the risk of jynxing it, I've yet to run in to any issues. Granted, I'm not running Titanium Backup or anything like that (using jrummy's Ultimate Backup app from my old D2 LibertyROM instead of TB), but, yeah, running smooth. Having a hard time actually noticing any change. Then again, the phone's running as smooth as it did after I unboxed it, rooted it, and froze all the bloat. Only bottleneck I'm hitting is the occasional 4G failure in my area thanks to random happenings.
     
Search tags for this page

script lags force close cm10

,

v6 supercharger cause lags