I thought that Flash wasn't supposed to run on Android 2.1

Discussion in 'HTC Droid Incredible' started by AzJazz, Jun 24, 2010.

  1. AzJazz
    Offline

    AzJazz New Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just saw my friend's Incredible running Flash on his stock Android 2.1 Rev 1 ROM.

    I double checked.

    Is Flash running fine on Android 2.1, too?
  2. Corinacakes
    Offline

    Corinacakes DF Super Moderator Theme Developer

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    5,031
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maine
    i'm thinking it was flash lite not 10.1
  3. titans
    Offline

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That is correct.
  4. Corinacakes
    Offline

    Corinacakes DF Super Moderator Theme Developer

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    5,031
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maine
    YAY i love when i'm right!!! dancedroidlol
  5. titans
    Offline

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    :icon_ banana:
  6. MiXoLoGiSt
    Offline

    MiXoLoGiSt New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    1,334
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SoCal
    LOL yeah full flash isnt available until 2.2 gets released for the Incredible.
  7. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    No way 10.1 is running on 2.1
  8. Corinacakes
    Offline

    Corinacakes DF Super Moderator Theme Developer

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    5,031
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maine
    :rofl3:

    Speaking of drugs
    ..how's your back?



    Sent from my Droid using Tapatalk
  9. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ok to Good....Depending on the amount of Vicodin I take....I've been averaging 75 to 100mg per Day.
  10. AzJazz
    Offline

    AzJazz New Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks, guys!

    I'll have to look at the Version box today when I take his phone to the Adobe Flash Test page. It worked yesterday, and I just assumed that the test page would only work for the latest version.

    Was Flash Lite installed by default?
  11. AzJazz
    Offline

    AzJazz New Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My friend has Flash Version 10.1.53.64 installed. That doesn't sound "Lite" to me.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  12. cccjinks
    Offline

    cccjinks New Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  13. AzJazz
    Offline

    AzJazz New Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    See? I wasn't imagining things! :)

    My psychiatrist would be sooo proud!
  14. DJxEDxD
    Offline

    DJxEDxD New Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Cccjinks the link you provided is broken.
  15. CoolRalph
    Offline

    CoolRalph New Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Flash lite runs on all sense ui roms
  16. Soapinmouth
    Offline

    Soapinmouth New Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  17. jroc
    Offline

    jroc Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    3,843
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Washington DC
    Even if it installs, u still need to test it to see if its actually working. Easy test: radiotime.com. That site will not work with Lite.

    Try some local stations to see if it loads up. A lil box with music and controls loads up and the music starts playing.
  18. rushmore
    Online

    rushmore Guest

    You folks sure like sugar pills ;) Without 2.2, Flash 10.1 behaves just like Flash Lite 4, which ALSO shows as Flash 10.1 when you look it up. Same sites and games that did not work- still do not work. BTW, no station loads to play in Radiotime using Flash with 2.1 on using Lite of "Full" version. Site does not work. Ads do, but that is it.