I think I am going to cry

Discussion in 'Rescue Squad Guides' started by ALIASgirl23, Dec 23, 2010.

  1. ALIASgirl23
    Offline

    ALIASgirl23 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So this morning I was having a problem with You Tube so I decided to remove it from my phone and reinstall. I used Titanium backup to do this. It said it was going to uninstall the system app. It is now stuck in an Clockwork Mod Recovery update loop. The status bar gets about a third of the way there and then starts over. I tried taking out the battery, the sd card, holding the x to go into clockwork recovery, and starting up like normal and nothing. How can I fix this? I am at work and I won't be able to get to my computer until I get home.
  2. ALIASgirl23
    Offline

    ALIASgirl23 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Oh, I have a rooted Moto Droid running UD 2.4.
  3. Tallica
    Offline

    Tallica Premium Member Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Middleboro, MA
    When you try to boot normally (without holding X) what happens?
  4. Dustin.
    Offline

    Dustin. New Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Joplin, Missouri
    Unless you can get into Clockwork Recovery and reflash a ROM or restore a backup, there's only really this option or another until your stuck with having to do a SBF.

    Turn phone completely off, slideout the keyboard and hold POWER and HOME at the same time till the M logo appears then release POWER and continue to hold HOME until the android dude pops up then hit the SEARCH key on your keyboard. Wipe cache AND data. Then reboot your phone.

    Edit - didn't see it was for an OG droid. Anyone feel free to correct me if im wrong about any of this information.

    Sent from my DROID X.
  5. Tallica
    Offline

    Tallica Premium Member Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Middleboro, MA
    I believe the OP has a D1 not a DX
  6. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    Somebody help her, I hate it when women cry.
  7. Dustin.
    Offline

    Dustin. New Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Joplin, Missouri
    Yeah I edited my post. But still is working from Clockwork Mod, same concept... Ill leave this thread to the D1 guys!

    Sent from my DROID X.
  8. ALIASgirl23
    Offline

    ALIASgirl23 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    The same thing happens - it is stuck in the Clockwork Mod Recovery update loop. I can't get it to do anything else.
  9. ALIASgirl23
    Offline

    ALIASgirl23 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I appreciate you trying to help. I might have to get a DROID X if I can't fix it ;)
  10. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    I think you're going to have to get to a computer and run SPRecovery via RSDlite. I don't see anyway of doing it without a computer.
  11. Tallica
    Offline

    Tallica Premium Member Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Middleboro, MA
    So if you try to boot normally or try to boot with X you cannot get to the CW recovery screen?

    If this is true you might need a PC to fix. If you can get to the recovery screen you can try wiping Data/Cache and rebooting or try flashing UD again.
  12. ALIASgirl23
    Offline

    ALIASgirl23 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I figured that was going to be the case. Last time I tried to use RSD Lite I couldn't get it to recognize my phone but I can try again. It will just have to be after I do my last minute Christmas shopping.

    Someone at work just told me to chill because it was just a phone. Just a phone!?!? They don't get it ;)
  13. Tallica
    Offline

    Tallica Premium Member Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Middleboro, MA
    If you can get to CW then you could also try link 4 in my sig, If wiping or flashing the Rom again doen't work.
  14. ALIASgirl23
    Offline

    ALIASgirl23 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I can't get it to do anything else no matter what I try. It acts like it is installing an update.zip but it gets about a 1/3 of the way through and starts again. Over and over and over...
  15. ALIASgirl23
    Offline

    ALIASgirl23 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I wish I could get to CW :(
  16. Tallica
    Offline

    Tallica Premium Member Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Middleboro, MA

    If all it does is bootloop no matter what you do then RSD might be your only option
  17. ALIASgirl23
    Offline

    ALIASgirl23 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    RSD doesn't seem like my laptop. I can't get it to find my phone but maybe I can get it to work on my desktop.
  18. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    Try and get the latest version of RSDlite (I think it's 4.9) and make sure that you also get the drivers and remember to install them. That's a problem for many people, they get the drivers but don't realize they have to be installed.
  19. ALIASgirl23
    Offline

    ALIASgirl23 New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    I will try that and pray I can get it to work. Thank you so much for your help!

    I want a new phone but I am trying to hold out for the HTC Mecha/Incredible HD. I am also trying to avoid the dreaded "I told you so" from the Hubby. ;)
  20. dfuser312553
    Offline

    dfuser312553 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
Search tags for this page

android how to exit keytest in recovery

,

can't get out of key test in clockworkmod recovery

,
can't get out of key test in clockworkmod recovery#gsc.tab
,
clockwork recovery exit key test
,
clockwork recovery stuck key test
,
clockworkmod how to exit key test
,
clockworkmod recovery key test can't exit
,
clockworkmod recovery key test exit
,
clockworkmod stuck key test
,
cwm key test
,
cwm key test exit
,
cwm keytest
,
how to exit key test cwm 6
,
how to exit key test on cwm
,
how to out from cwm key test