I think I am going to cry

Discussion in 'Rescue Squad Guides' started by ALIASgirl23, Dec 23, 2010.

  1. ALIASgirl23

    ALIASgirl23 Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    So this morning I was having a problem with You Tube so I decided to remove it from my phone and reinstall. I used Titanium backup to do this. It said it was going to uninstall the system app. It is now stuck in an Clockwork Mod Recovery update loop. The status bar gets about a third of the way there and then starts over. I tried taking out the battery, the sd card, holding the x to go into clockwork recovery, and starting up like normal and nothing. How can I fix this? I am at work and I won't be able to get to my computer until I get home.
     
  2. ALIASgirl23

    ALIASgirl23 Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Oh, I have a rooted Moto Droid running UD 2.4.
     
  3. Tallica

    Tallica Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    When you try to boot normally (without holding X) what happens?
     
  4. Dustin.

    Dustin. Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Joplin, Missouri
    Ratings:
    +0
    Unless you can get into Clockwork Recovery and reflash a ROM or restore a backup, there's only really this option or another until your stuck with having to do a SBF.

    Turn phone completely off, slideout the keyboard and hold POWER and HOME at the same time till the M logo appears then release POWER and continue to hold HOME until the android dude pops up then hit the SEARCH key on your keyboard. Wipe cache AND data. Then reboot your phone.

    Edit - didn't see it was for an OG droid. Anyone feel free to correct me if im wrong about any of this information.

    Sent from my DROID X.
     
  5. Tallica

    Tallica Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    I believe the OP has a D1 not a DX
     
  6. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    Somebody help her, I hate it when women cry.
     
  7. Dustin.

    Dustin. Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Joplin, Missouri
    Ratings:
    +0
    Yeah I edited my post. But still is working from Clockwork Mod, same concept... Ill leave this thread to the D1 guys!

    Sent from my DROID X.
     
  8. ALIASgirl23

    ALIASgirl23 Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0

    The same thing happens - it is stuck in the Clockwork Mod Recovery update loop. I can't get it to do anything else.
     
  9. ALIASgirl23

    ALIASgirl23 Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I appreciate you trying to help. I might have to get a DROID X if I can't fix it ;)
     
  10. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    I think you're going to have to get to a computer and run SPRecovery via RSDlite. I don't see anyway of doing it without a computer.
     
  11. Tallica

    Tallica Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    So if you try to boot normally or try to boot with X you cannot get to the CW recovery screen?

    If this is true you might need a PC to fix. If you can get to the recovery screen you can try wiping Data/Cache and rebooting or try flashing UD again.
     
  12. ALIASgirl23

    ALIASgirl23 Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I figured that was going to be the case. Last time I tried to use RSD Lite I couldn't get it to recognize my phone but I can try again. It will just have to be after I do my last minute Christmas shopping.

    Someone at work just told me to chill because it was just a phone. Just a phone!?!? They don't get it ;)
     
  13. Tallica

    Tallica Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    If you can get to CW then you could also try link 4 in my sig, If wiping or flashing the Rom again doen't work.
     
  14. ALIASgirl23

    ALIASgirl23 Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I can't get it to do anything else no matter what I try. It acts like it is installing an update.zip but it gets about a 1/3 of the way through and starts again. Over and over and over...
     
  15. ALIASgirl23

    ALIASgirl23 Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I wish I could get to CW :(
     
Search tags for this page

android how to exit keytest in recovery

,
can't get out of key test in clockworkmod recovery#gsc.tab
,
clockworkmod how to exit key test
,

clockworkmod recovery key test can't exit

,
clockworkmod recovery key test exit
,
clockworkmod stuck key test
,
cwm key test
,
cwm key test exit
,
how to exit key test cwm 6
,
how to exit key test on cwm