I switched my setCPU to 1.25 and it froze.

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by AgentAlexander, Apr 25, 2010.

  1. AgentAlexander
    Offline

    AgentAlexander New Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It froze everytime I make it to the start screen. I went to backup via the lastest nadroid update and now I lost my rom. I was using ultimate droid, the newest one.
  2. starscream
    Offline

    starscream Decepticon Premium Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Idaho
    so what is your question??
  3. Alex K.
    Offline

    Alex K. New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pennsylvania
    You need to restore, go to Advanced Nandroid Restore, Choose Rom, and pick one from a lesser date. You should be fine.

    If not, welcome to sbf time!
  4. BayouFlyFisher
    Offline

    BayouFlyFisher Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,966
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Some phones will not run at 1.25. Yours is one of them.
  5. gavron
    Offline

    gavron New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    555
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I drank iced tea and my eye hurt.

    E
  6. gavron
    Offline

    gavron New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    555
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The doctor told me to take the spoon out first.

    E
    P.S. Take your 1.2GHz kernel out, and wipe carefully when done.
  7. Alex K.
    Offline

    Alex K. New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pennsylvania
    one time, I ate.
  8. bmb0205
    Offline

    bmb0205 New Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    What voltage are you running? Low/medium/high?
  9. AgentAlexander
    Offline

    AgentAlexander New Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So I lost all my apps except the ones I paid for. :(
  10. Alex K.
    Offline

    Alex K. New Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pennsylvania
    That is to be expected, sorry we didn't tell you. :/
  11. forkup
    Offline

    forkup New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Any time you load a new kernel you should uncheck set on boot or what ever it is until you are sure the kernel will work.
  12. rcfx
    Offline

    rcfx New Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    271
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Oregon
    That would be the 'good' part of this FUBAR, right?