I rooted the Tab and have SetCPU on it now...

Discussion in 'Samsung Tablet Discussions' started by jmed99, Nov 14, 2010.

  1. jmed99
    Offline

    jmed99 Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I changed the Scaling from "Conservative" to "ondemand"...has anyone else tried that?

    Has anyone tried to change the "Advanced" settings?

    Thanks guys? :icon_ banana:
     
  2. cpjr
    Offline

    cpjr Senior Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Atlanta
    Ratings:
    +0
    Dont have a Tab, but was just wondering, did that actually make a difference at all? Never has on any phone Ive had, unless accompanied by actually overclocking it.
     
  3. Stelv
    Offline

    Stelv Silver Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Western NY
    Ratings:
    +8
    I always use on demand not sure if there is a difference. The overclocking 101 link in my sig might have some info.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  4. jmed99
    Offline

    jmed99 Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yeah you can get your answer in the overclocking 101 thread...now back to the question at hand.

    Has anyone changed the Advanced settings on the Samsung Tablet in SetCPU????

    Thanks! :)
     
  5. cpjr
    Offline

    cpjr Senior Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Atlanta
    Ratings:
    +0
    ??? Ok....Ive been under/overclocking since the D1 was first rooted, so Im going to have to say no, it didnt make any difference at all. SetCPU alone, doesnt have much power to accomplish anything.

    PS- I was initially just curious...didnt expect a less than friendly answer.
     
    Last edited: Nov 14, 2010
  6. sixty1ragtop
    Offline

    sixty1ragtop New Member

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Northern Virginia
    Ratings:
    +0
    Havent messed with the advanced tab. As of now with no special kernels i just have the tab throttle back to 100mhz when the screen is off. Seeing if the battery last long this way. I did notice that winamp when the screen is locked skips a little when changing songs.
     
Search tags for this page
galaxy tab 2 setcpu
,
how to overclock galaxy tab p1010
,

how to overclock samsung galaxy tab p1010

,
overclocker galaxy tab p1010
,
overclocking galaxy tab p1000 with setcpu
,
setcpu for galaxy tab 2
,
setcpu funciona en galaxy tab 2
,
setcpu p3110
,
setcpu settings for gaming samsung tab 3
,
setcpu settings galaxy tab p1000