I prolly should have searched, but I'm lazy that way

Discussion in 'Android Tech Support' started by Slothead, Mar 16, 2010.

  1. Slothead

    Slothead Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Frederick, MD USA
    Ratings:
    +0
    I opened my alerts and now I have a "Google" task bar in the middle of my screen. What the f*** is up with that!!?? How do I get it back up at the top of my screen like it used to be? TIA
     
  2. cereal killer

    cereal killer DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,173
    Likes Received:
    915
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +933
    Current Phone Model:
    Nokia Lumia Icon
    long press it and move it up.
     
  3. gardobus

    gardobus Silver Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    1,965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Arizona
    Ratings:
    +0
    :facepalm:
     
  4. Erron

    Erron Developer Developer

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    You should be banned for your pure ignorance in relation to the search button. :)
     
  5. Slothead

    Slothead Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Frederick, MD USA
    Ratings:
    +0
    Good one Erron.. I agree completely! :)
     
  6. Slothead

    Slothead Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Frederick, MD USA
    Ratings:
    +0
    Doh! :) Thanks cereal killer...