I prolly should have searched, but I'm lazy that way

Discussion in 'Android Tech Support' started by Slothead, Mar 16, 2010.

  1. Slothead
    Offline

    Slothead New Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Frederick, MD USA
    I opened my alerts and now I have a "Google" task bar in the middle of my screen. What the f*** is up with that!!?? How do I get it back up at the top of my screen like it used to be? TIA
  2. cereal killer
    Offline

    cereal killer DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,073
    Likes Received:
    707
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Austin, TX
    long press it and move it up.
  3. gardobus
    Offline

    gardobus New Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    1,973
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Arizona
    :facepalm:
  4. Erron
    Offline

    Erron Developer Developer

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    1,075
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You should be banned for your pure ignorance in relation to the search button. :)
  5. Slothead
    Offline

    Slothead New Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Frederick, MD USA
    Good one Erron.. I agree completely! :)
  6. Slothead
    Offline

    Slothead New Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Frederick, MD USA
    Doh! :) Thanks cereal killer...