I need your help please, full adb wipe fail. Video

Discussion in 'Android General Discussions' started by capo745, Mar 11, 2010.

  1. capo745

    capo745 Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I posted before with this problem and still can't seem to find what I'm doing wrong. Here's a video of what I'm doing. Please any advice that would help me do this full adb wipe, thanks.


     
  2. capo745

    capo745 Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Anyone that could help me out there?
     
  3. garrett

    garrett Silver Member
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    2,017
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Location:
    In a van by the River......
    Ratings:
    +5
    here are the nandroid error codes... http://www.droidforums.net/forum/tech-issues-bug-reports-suggestions/20546-nandroid-error-codes.html
    it looks like your nandroid restore is in a subfolder when it shouldnt be.
     
  4. garrett

    garrett Silver Member
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    2,017
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Location:
    In a van by the River......
    Ratings:
    +5
    oh yeah you should also be in "su" while in adb shell

    when you log in to adb shell the first command should be "su" then enter

    if you dont know su=super user / root access mode
     
  5. capo745

    capo745 Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0

    So is this how it's supposed to be typed in?

    su
    adb shell
    format SYSTEM
    format DATA
    format CACHE

    And thanks for your quick reply!
     
  6. garrett

    garrett Silver Member
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    2,017
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Location:
    In a van by the River......
    Ratings:
    +5

    no...

    adb shell
    su
    format SYSTEM
    format DATA
    format CACHE

    you can also wipe all that info from sprecovery without using a computer too

    when in sprecovery select "wipe data/factory reset" and then select "wipe cache partition"

    this will do the same thing as adb
     
  7. mrothschild

    mrothschild New Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Garrett, Thanks for the walkthrough. I was able to do my wipe using the sprecovery feature.
     
  8. garrett

    garrett Silver Member
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    2,017
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Location:
    In a van by the River......
    Ratings:
    +5
    anytime...
     
Search tags for this page
adb --wipe data
,
adb adb hard reset
,
adb wipe
,

adb wipe data

,
adb wipe data fail
,
adb wipe how to factory
,
how to backup s3 before full wipe
,
wipe data adb
,
wipe data segmentation fault
,
wm8850+wipe data