I need an answer before I SBF please

Discussion in 'Motorola Droid X' started by nerdslogic, May 29, 2011.

  1. nerdslogic
    Offline

    nerdslogic New Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,540
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cybertron
    I am a bit lost here. I was running 595 this morning. Flashed 596 on top without wipe. Phone is running great. Then....yes I know....then I read I was on the wrong radio....but what does that mean? What am I risking? My phone is running totally fine....not a single issue that I have noticed yet.

    does anyone know?
  2. nerdslogic
    Offline

    nerdslogic New Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,540
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cybertron
    Well I think I found out. When I went to SBF I found out my bootloader was broken. I couldn't get into it by holding home when booting up. It would bring up the Android guy holding the box with the "!" but when you hit search nothing happened.

    Plus I started to notice my heating up rather abnormally.

    So I did the "magic" route into the bootloader and SBF'd. Then "flashed the 2 zips" and I am off to the races noticing differences from when I just flashed 596 over 595.
  3. maineultraclassic
    Offline

    maineultraclassic New Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    215
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Southern Maine
    With GB, you press both the volume buttons not the search button.

    Steve
  4. nerdslogic
    Offline

    nerdslogic New Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,540
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cybertron
    ah.....yeah I had to do volume down and camera button.
  5. xan
    Offline

    xan New Member

    Joined:
    Mar 12, 2011
    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    brilliant "upgrade" there VRZ/Google! as the DX has a known problem with camera and volume button cable getting shorted. (or so moto tells me...)