I messed up....Someone help please

Discussion in 'Samsung Fascinate Development' started by SeantheButcher, Dec 27, 2010.

  1. SeantheButcher
    Offline

    SeantheButcher New Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mass
    I rooted my phone perfectly using the guide on here (http://www.droidforums.net/forum/sa...ent/79811-newbie-guide-rooting-fascinate.html)
    Then I used this guide and followed the steps to put on ROM Manager and Titanium Backup so I could put on different ROMs and Kernals. (http://www.droidforums.net/forum/sa...ent/79811-newbie-guide-rooting-fascinate.html)

    Soo I used ROM manager and installed DJ05. I wiped out data because I was a moron and checked the box without thinking clearly. When my phone rebooted it displayed the Samsung logo fine but didn't show the Galaxy animation. I started to freak at this point. The screen came on and I reinstalled the apps again, but I couldnt get Titanium Backup to run correctly, saying my phone was rooted right. I ran the command "adb shell" on cmd and it says "bash-4.1". The vibrate function is not working and I've found by lookign around this is a common issue.

    All I want is to go back to the stock kernal back. Just back to the point before things started to mess up. Anyone have any hints?

    =/ Thanks, haha
  2. str8havoc
    Offline

    str8havoc New Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Find a stock SF file and use odin to fash it to your phone. You should be able to find something about it on this forum or XDA.
  3. SeantheButcher
    Offline

    SeantheButcher New Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mass
    Thanks. I made a backup before installing the new kernal. Sooo all my data was restored thankfully. Now only issue is the loss of vibration. Any ideas on that?

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  4. boostedjti
    Offline

    boostedjti New Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did you install DJ05 via Odin or did you just flash a DJ05 kernel?
  5. SeantheButcher
    Offline

    SeantheButcher New Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mass
    Flashed a DJ05 kernal

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  6. boostedjti
    Offline

    boostedjti New Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just flash a kernel for DI01 and you should be fine. I really like geekniks kernels
  7. SeantheButcher
    Offline

    SeantheButcher New Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mass
    That worked! Haha thanks. I'm news to the whole rooting/hacking droid thing. Just been going off of the ton of forum posts ive been reading.

    Sent from my SCH-I500
  8. boostedjti
    Offline

    boostedjti New Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If you feel brave read into upgrading to DJ05. I did and am not looking back. This phone is crisp and MUCH faster than when I originally got it.
  9. onionz
    Offline

    onionz New Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Boostedjti can you provide a link to a good procedure for doing that?

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
  10. boostedjti
    Offline

    boostedjti New Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  11. DanielC
    Offline

    DanielC New Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I bought my Fascinate last evening and had DJ05 setup in almost no time. Just Make sure to hit PDA! Phone= Brick