I messed up BAD

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by mtnbst, Dec 21, 2011.

  1. mtnbst

    mtnbst Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    153
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    ok, everything was great running Revolution HD. Im scanning the ROM section of this forum and come across 4.0.3...being addicted to flashing stuff, I follow the instructions and my gnex gets stuck on boot logo. I do a batt pull (because I don't have an integrated batter, haha) goes right back to being stuck on boot logo. Then logically I boot into recovery and run my most recent backup. Success...I'm back to a previous backup...however I had run that backup prior to installing revolutionHD, so I lost it. K SO I flash CWM again (GSM) for some reason cmda won't flash on this phone. Now I need my ROM back, I go to get it and notice that gummy jar is available so I attempt to flash it as well as gapp files. Phone rebootsand I immediatley get the error "unfortunately, Voice Search has stopped" I hit "ok" it reappears every few seconds. I decide to wipe and flash again......yadayada same thing after second wipe and flash,

    next i do a wipe/factory reset, reboot still getting same error "unfortunately, Voice Search has stopped" Now I do not have the option to login to google, and I do not have a keyboard. That error appears everytime I select something. Everything is crashing also...if I go to accounts ...my options are "get an account" or "not now" when I select "get an account" it crashes and the "unfortunately, Voice Search has stopped" reappears 3 or 4 times during this process.


    Am I hosed???

    edit...there is still no keyboard on my nexus, I am unable to enter any text on this phone

    sweating.................
     
  2. 1FZFE

    1FZFE Member

    Joined:
    Dec 24, 2010
    Messages:
    205
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    City of Medicine
    Ratings:
    +3
    Can't you just boot into recovery and restore to your stock setup?
     
  3. mtnbst

    mtnbst Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    153
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    I have done that twice....power button+volume up+down....recovery, wipe data/factory reset. Still no keyboard and error "unfortunately, Voice Search has stopped":blink:
     
  4. Laur3nNewm4n

    Laur3nNewm4n Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    418
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Syracuse, NY
    Ratings:
    +5
    I think he's asking if you did a backup of your stock rom after rooting and can restore to that.
     
  5. mtnbst

    mtnbst Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    153
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    When I did my wipe....every thing went...unlike on my DX when I had mounted SD those items were always retained. This wipe took everything/...any ideas?

     
  6. 1FZFE

    1FZFE Member

    Joined:
    Dec 24, 2010
    Messages:
    205
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    City of Medicine
    Ratings:
    +3
    Did you wipe from recovery or from inside the phone? Recovery wipe should not have touched your SD card. If its gone, I would just restore the stock image via fastboot/ADB and reroot.
     
  7. hexdaemon

    hexdaemon New Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  8. 1FZFE

    1FZFE Member

    Joined:
    Dec 24, 2010
    Messages:
    205
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    City of Medicine
    Ratings:
    +3
    You could try flashing another ROM as well.
     
  9. mtnbst

    mtnbst Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    153
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Can't flash ROM because I am unable to get ROM manager on the phone since I have no ability to enter text. USB doesn't communicate with mac with android transfer, So I can't send CWM apk to phone via computer
     
  10. 1FZFE

    1FZFE Member

    Joined:
    Dec 24, 2010
    Messages:
    205
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    City of Medicine
    Ratings:
    +3
    Are you able to push things via ADB/fastboot? If not, I'm not sure how you would get the stock image on there to restore either.
     
  11. mtnbst

    mtnbst Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    153
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    I am very reluctant to try this because I am afraid I may not have the where with all to accomplish this.

    in the following step :
    Unzip the file and its contents into your SDK/Tools folder (wherever your adb.exe and fastboot.exe files are

    I don't have a "tools" folder where my fastboot files are...do I create a "tools" folder and extract contents there?
     
  12. mtnbst

    mtnbst Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    153
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    won't connect, is my gnex ruined?

     
Search tags for this page
can you flash a samsung droid charge to page plus if it has
,
flash galaxy nexus to pageplus
,
flash verizon galaxy nexus to page plus
,
flash verizon galaxy nexus to pageplus
,
how to mess up a pageplus flash
,
pageplus linux
,
samsung nexus i515 flashing to pageplus
,

unfortunately voice search has stopped

,
unfortunately, voice commands has stopped mb886
,
voice search has stopped no keyboard