I keep getting this DroidForums error...

Discussion in 'Android Tech Support' started by ryyaaaannnnn, Nov 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ryyaaaannnnn

    ryyaaaannnnn New Member

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    "Your submission could not be processed because a security token was missing.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error."





    No matter what I'm doing, I can't make any edits to my account. I have tried clearing my cache, using a different browser, etc. It all started when I was trying to change my theme and got it stuck on the Mobile Droid theme. I want to change it back to the Default and get this error. Now I'm getting tons of email notifications per thread subscriptions and tried changing that and I get this error message.

    I have even clicked on the "inform the administrator" link within the error message, type up a message to whomever, press send, and get this error message.

    I can't do anything and would like to know what's up and if it's fixable. If it means you having to just delete my account and I can re-register, that's fine by me too! It's a new account and I've only posted maybe a couple times.

    Please message me back, thanks!
    Ryan
     
  2. Abe21599

    Abe21599 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +30
    please dont double post.
     
  3. ryyaaaannnnn

    ryyaaaannnnn New Member

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    Didn't mean to. Saw the technical issues thread after posting on here.
     
  4. Tallica

    Tallica Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    This happened to me once, I believe a mod was able to help.

    Standby
     
    Last edited: Nov 8, 2010
  5. ryyaaaannnnn

    ryyaaaannnnn New Member

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    Awesome. I'm in contact with cereal killer right now. He suggested I clear my cache, temp files, cookies, etc but the problem still occurs. So I'm waiting on another reply back from him.
     
  6. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    I'm closing this thread but leaving the one in the technical issues open
     
Thread Status:
Not open for further replies.