I have been searching for an answer to my Java problem!

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by chrisusa96, Aug 28, 2010.

  1. chrisusa96

    chrisusa96 Member

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    From all the searching in forums and and web sites I can not find out a clear answer. The Droid 2 and Android phones for that fact can run Java scripts from web sites!? From what I read this is true, right? There is a Java setting in the browser setting and it is checked. Well 2 sites I use and use a lot on a PC is copart.com and a web site from honeywell that allows me to view the Key pad on my home security system on screen to arm and disarm. Both site's key features are a java based pop up screen. The screens pop up but stay blank on my Droid. On the PC I see the Java loading logo then magic happens.


    What am I missing? Is there a more advanced java script that the droid can not do? I have seen these 2 sites both work on an Iphone so I know they will work on mobile devices.


    Can anyone enlighten me? I feel like a complete Idiot!
     
  2. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7

    Why do you feel like an idiot? It's not your fault.

    Yes Droid does Java. In your settings on the browser is enable plug ins set for always? Mine isn't but that's for a reason. If yours isn't try that setting and see if that doesn't help.
     
  3. pool_shark

    pool_shark Active Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    1,395
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +7
  4. chrisusa96

    chrisusa96 Member

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I feel like an idiot because I have searched for about 2 weeks and can not find anything. I thought some one would have posted something about it some where on the great W.W.W.

    yes plug ins is always on in my settings. I keep going back to my settings but other than the java and plug ins I am not sure what else there would be to turn on. I even turned on pop-ups because they are pop up windows that come up.
     
  5. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    I've never had a java issue. Sorry, that was all I could think of.

    Previous poster said Droid gets a #fail in the Java testing area.
     
  6. aminaked

    aminaked Silver Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    California, USA
    Ratings:
    +0
    Java is NOT the same thing as JavaScript. Android can't run Java applets.

    The weird thing is: neither can the iphone yet you say you've seen Java on the iphone. Perhaps there are iphone versions of those sites. Clear your cookies and try the iphone user agent setting in dolphin hd.

    Another browser to try is opera mini as it doesn't use webkit to display pages.
     
  7. chrisusa96

    chrisusa96 Member

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    After looking into the honeywell total connect it is an iphone app so that is why it works so must be for the copart site also.
     
Search tags for this page
dolphin browser for java
,

dolphin browser java plugin

,
dolphin java add on
,

dolphin java plugin

,
java for dolphin
,
java for dolphin browser
,
java plugin dolphin
,
java plugin dolphin android
,
java plugin dolphin browser
,
java plugin for dolphin browser