1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

i feel like im wasting forum threads but i cant find an answer in search

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by Juicy Tumor, Mar 20, 2010.

  1. Juicy Tumor
    Offline

    Juicy Tumor New Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have bugless beast installed and working got all my apps back, BUT my browser and messages both force close immediately upon opening, what gives?
  2. TekHawk
    Offline

    TekHawk New Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    783
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Yuba ****ty, California
    what version of BB

    what rom did you come from

    what kernal are you using

    what method did you use update.zip or nandroid

    did you double wipe data + cache
  3. Juicy Tumor
    Offline

    Juicy Tumor New Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    BBv8
    i didnt have a rom installed this is the first one i've done, i read it was good so :p

    i dont have a kernal installed yet but i was gonna go with cheveyno1's, but i dont want to continue without the browser and messages

    i used the nandroid install way, the update zip i tried first but couldn't get it to work, i know why now but i had wiped and deleted all the files before trying the nandroid way

    i might not have double wiped it, i may have but i cant be sure
  4. TekHawk
    Offline

    TekHawk New Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    783
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Yuba ****ty, California
    hmm applied any themes?
  5. Juicy Tumor
    Offline

    Juicy Tumor New Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    nope nothing just got it running and my apps back thats it
  6. TekHawk
    Offline

    TekHawk New Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    783
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Yuba ****ty, California
    I would try wiping data from nandroid see if that helps if not nandroid again you seem to be doing it right though
  7. Juicy Tumor
    Offline

    Juicy Tumor New Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok ill try wiping it.
  8. Juicy Tumor
    Offline

    Juicy Tumor New Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok i figured it out, when i was using titanium backup to try to restore my bookmarks and stored txts it was force closing them so i wiped and restored without them and all works fine!!
  9. computermystro
    Offline

    computermystro New Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yep I had the same problem when i went from 2.01 to 2.1 when restoring my data with titanium backup.
  10. Juicy Tumor
    Offline

    Juicy Tumor New Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    did you find out if there was a way to get them back?
  11. jstafford1
    Offline

    jstafford1 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,057
    Likes Received:
    127
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Hebron, Oh.
    From all my reading there is no way to restore any data from 2.0.1 to 2.1. You can restore app but not data. I know its kind of a pain but a small sacrifice when modding.
  12. Juicy Tumor
    Offline

    Juicy Tumor New Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ahh ok its not that big of a deal, if i keep my nandroid back up of right before installing the mod it has all that data i can restore. only reason i ask is i have a text that might end up important later.

    sweet thanks!!!
  13. jstafford1
    Offline

    jstafford1 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,057
    Likes Received:
    127
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Hebron, Oh.
    What I would do would restore back to that and forward that txt to you email and then its safe.
  14. nfcrockett
    Offline

    nfcrockett New Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Every time I've used titanium backup i get a parse error for every app :mad:
  15. Juicy Tumor
    Offline

    Juicy Tumor New Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    that happened to me too, i went to the market and reinstalled all my apps and then used titan to restore apps and data and even with the parse error my saved games and stuff were all there
  16. computermystro
    Offline

    computermystro New Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes and no, I now use my backup pro in conjunction with TB just to be safe, but I deleted my backup folder on the sd card and did a backup after I had things setup and haven't had any problems since.