1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

I am having a problem....

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by ninja12, Jun 5, 2011.

  1. ninja12
    Offline

    ninja12 New Member

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NY
    Recently, I flashed the Storm Shadow Angel Rom on my D2G. I came from Fenom ROM 0.9.6. I SBF'ed and everything. I went through the process. Here's the thing: when I go to re-activate my phone it glitches but say my phone was programmed. Also, a message has come up the past two time saying 'SIM card detected. Switching to GLOBAL mode'. My 3G doesn't work either. Any advice?

    Unfortunately, I didnt get the warranty for the phone. Also, it seems they are out refurbed ones. SO even if I was to get them to send it back and swap phones they wouldn't be able to.
  2. keolawills
    Offline

    keolawills New Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lake Tahoe, CA
    Reactivate your phone while stock before you flash angelrom, any version, any rom for that matter. Also, make sure you have the OTA .330 update, the rom is based off that update so the radio may not work the same. imo

    sent from a constantly evolving Angel
  3. ninja12
    Offline

    ninja12 New Member

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NY
    Does or has anyone ever encountered a problem with signal? My phone is constantly fluctuating when it comes to the signal. It will show that I have 1 bar then zero then 3 the back down to 2 and then 1. Its random but constant. It will stay at certain signal strengths some times but will never go above 4.
  4. NiceGuysFinishLast
    Offline

    NiceGuysFinishLast New Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    748
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The droid line has a known flaw with signal strength bars. They pretty much don't mean anything. If you get good service, then it doesn't matter what the indicator shows.
  5. ninja12
    Offline

    ninja12 New Member

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NY
    I've come to see that. The indicator is wrong, i've been getting texts and been able to make calls fine. Hope its fixed when the gingerbread release comes out.
  6. chrisl20
    Offline

    chrisl20 New Member

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    wichita, ks
    I live n wichita ks, and the past couple days my phone has had no service up to 3 bars, usually on the lower end...I think around here they have been updating towers and preparing for 4g, maybe its the same where you may be located @
Search tags for this page
sim card detected, switching to global droid incredible 2
,
sim card not recognized or registered
,
sim card not registered or recognized
,
sorry this sim card is not accepted or recognized
,
sorry this sim card is not recognized
,
sorry this sim card is not recognized for registered
,

sorry this sim card is not recognized or registered

,
sorry this sim card is not recognized or registered thunderb
,
sorry this sim card is not recongnized or registered
,
thunderbot says sim card is not recognized or registered