Hulu on Droid Froyo

Discussion in 'Android General Discussions' started by FrostMan, Jun 6, 2010.

  1. FrostMan

    FrostMan Member

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Los Angeles, CA
    Ratings:
    +0
    Quick question. I am away from pc, but wanted to check with everyone if this still works. Nexus users posted a while back that this link works for viewing hulu videos.

    Hulu Player Widget

    Try with either stock browser with flash enabled or any other browser like skyfox.

    Thanks, sent from Droid.
     
  2. taypotts

    taypotts Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  3. projectrang

    projectrang Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Boone, NC
    Ratings:
    +0
    When I type in about:debug, nothing happens. The page doesn't change or anything


    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  4. specmac

    specmac Premium Member Premium Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    After you type in about:debug (nothing special will happen in the browser window), you then hit menu>settings and scroll to the bottom of the list.
     
  5. projectrang

    projectrang Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Boone, NC
    Ratings:
    +0
    Ok, well I got it changed to desktop, but hulu still says my platform isn't supported??

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  6. wuyanks

    wuyanks DF News Team Premium Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,389
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    projectrang: have you tried hulu.com/widget/player/ ? worked for me
     
  7. projectrang

    projectrang Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Boone, NC
    Ratings:
    +0
    I tried the widget and it tells me something about disabling the anonymizer.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  8. verian

    verian Guest

    Ratings:
    +0
    That says I'm not in the US and that I'm trying to access hulu through an anonymous proxy tool
     
  9. projectrang

    projectrang Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Boone, NC
    Ratings:
    +0
    Yah, mine message was to that effect also

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  10. the3dolla

    the3dolla Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    USA
    Ratings:
    +0
    me too

    Says to turn off the anonomyzer..
     
  11. wuyanks

    wuyanks DF News Team Premium Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,389
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    keep trying different shows. i got the second show i tried to work. also re-do the about:debug trick
     
  12. jroc

    jroc Silver Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    3,842
    Likes Received:
    62
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Washington DC
    Ratings:
    +62
    Ok, did yall try going to the url on yall phone too? I know there is a Market app, but u can go to that url in your browser and it will work too.
     
  13. peterpressure

    peterpressure Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  14. projectrang

    projectrang Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Boone, NC
    Ratings:
    +0
    Yah, that widget looked like it would be kinda sketch. I reloaded 2.2 because I had the absence of Google maps problem. I now have Google maps, but still no such luck with hulu
    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  15. LrdElderon

    LrdElderon Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    488
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    yeah you get the not optimized for mobile warning and it plays sorta ok. but if you read the notes for this pre release of flash, it notes that hardware acceleration is not enabled. This will provide a MAJOR boost in performance and should be here within this month according to them.