hulu looks like crap!

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by c_mack9, Jun 6, 2010.

  1. c_mack9

    c_mack9 Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    its very laggy. this isnt even worth watching. is there a way to mess with the vid settings? i havent overclocked it yet, will that help? how do you install those overclocking kernals for 2.2? theyre zipped so i guess they arent update.zip format. is it a nandroid backup install like the rom is?
     
  2. Abadus

    Abadus Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    221
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    I did not get hulu to work but colege humor worked just fine. Running at 800Mhz.
     
  3. misterMAG

    misterMAG New Member

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just rename the zip file to update.zip. And put it onto the SD card. Make sure it's not update.zip.zip though! After that, just use SPRecovery and install it.
     
    Last edited: Jun 6, 2010
  4. jinx10000

    jinx10000 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hulu looks better overclocked at 1200 MHz but it is still laggy.
     
  5. c_mack9

    c_mack9 Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i overclocked to 1000, it helped but its still a little choppy. so what else can froyo do?
     
  6. sdorn

    sdorn Member

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I never got it to work. Either got an error saying that Hulu wasn't supported on my platform, or if I used the widget player link on here it says I am using an anonymizer from another country and can't watch it.

    I did the "about:debug" fix, but it didn't help.
     
  7. HarshReality

    HarshReality Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    384
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    I tried hulu and the frames were WAY too large.. I couldnt even see the login screen so I gave up on it...

    Funny how I cried about flash with 2.1 and now I have it and most likely wont be using it.
     
  8. Backnblack

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,262
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    453
    Ratings:
    +15
    I can see alot of people thinking the same.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  9. lockman

    lockman Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    789
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Baltimore, MD
    Ratings:
    +0
    I get the not supported message with hulu as well.
     
  10. c_mack9

    c_mack9 Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  11. 52brandon

    52brandon Active Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +19
    I've only gone to southparkstudios.com and it worked flawlessly
     
  12. peterpressure

    peterpressure Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    some shows on Hulu looked ok, some looked horrible. Adultswim did not seem to work and Southpark and C-Span look AWESOME.

    I think each site just needs to optimize a little?

    Check out these games: Kongregate Games
     
  13. c_mack9

    c_mack9 Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i thought the whole point was so that it didnt have to be optimized? you think we are gonna get flash and then every site taht runs flash is gonna optimize for just us? dont see that happening.
     
  14. ZeroBarrier

    ZeroBarrier Guest

    Ratings:
    +0
    Everyone here needs to remember that flash 10.1 on android is still in beta and thus far does not use hardware acceleration.

    Once flash comes out of beta and hardware acceleration is enabled, things will start running much smother regarding flash.
     
  15. JhankG

    JhankG Silver Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Summerfield, NC
    Ratings:
    +0
    How can I change the user agent string in the stock browser?
     
Similar Threads
  1. hjc
    Replies:
    14
    Views:
    2,307
  2. lsdozer
    Replies:
    10
    Views:
    2,825
  3. PARick
    Replies:
    3
    Views:
    1,126
  4. Truedroid3chad
    Replies:
    9
    Views:
    2,735
  5. kyle2422
    Replies:
    13
    Views:
    1,253
Loading...
Search tags for this page

hulu laggy on android

,

hulu looks like shit on mobile