HTC_IME Questions

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by natezire71, Jul 8, 2010.

  1. natezire71

    natezire71 Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    287
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Atlanta
    Ratings:
    +4
    I just decided to give the HTC_IME keyboard a try on my Droid the other day. I have run into two issues.

    One--is it possible to remove the punctuation keys above each letter? Like, if you hold a letter down, you'll get a punctuation mark. I don't want that. I want it just to show letters.

    Two--is it also possible to remove the "Settings" key on the actual keyboard? I find myself pressing the key often enough for it to be annoying. I have the Microphone key disabled, if that helps.

    I have the most recent version of the keyboard-- v27, I think. I am running Stock Droid 2.1.

    Any help is appreciated. :)

    Oh, and yes. I did Google this over and over. I couldn't find anything.
     
  2. natezire71

    natezire71 Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    287
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Atlanta
    Ratings:
    +4
    Someone? Please?
     
  3. nailerdog

    nailerdog Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I don't have the answer to you question but I'm curious where you got the keyboard and if would work on FROYO.
     
  4. natezire71

    natezire71 Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    287
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Atlanta
    Ratings:
    +4
    Gah.Then why respond? >_<

    Let me google that for you
     
  5. bekyndnunwind

    bekyndnunwind Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Central New York
    Ratings:
    +0
    *edit* ^ Dang you're fast! ^

    I would also like the keyboard if someone could post a link...

    I had it on BB 1.1, but now that I'm on BB .4 Froyo I would like to try it again.
     
    Last edited: Jul 8, 2010
  6. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,457
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92
    Here you go
    if you go to Gimpsta's site where you made the keyboard, in the top right corner there is a "Forum" link which takes you to the XDA Forum and a 63 page thread on that keyboard specifically, also you can P.M. gIMpSTa himself
     
  7. natezire71

    natezire71 Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    287
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Atlanta
    Ratings:
    +4
    The second part to that: Does that mean I should PM gIMpSTa about this?
     
  8. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,457
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92

    No, you should read his XDA Thread first and possibly post your concerns there and then if all else fails, he would know best.
     
    Last edited: Jul 8, 2010
  9. natezire71

    natezire71 Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    287
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Atlanta
    Ratings:
    +4
    I couldn't find anything, so I PM'd him. I just figured there was a user friendly way to do what I wanted.
     
  10. djh074

    djh074 Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    San Antonio, TX
    Ratings:
    +0
  11. natezire71

    natezire71 Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    287
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Atlanta
    Ratings:
    +4
    There isn't an option for taking away the features I want.