HTC Thunderbolt Spec Descrepencies

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by funkyb, Mar 17, 2011.

  1. evereddie

    evereddie Member

    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Maybe that is for the front facing camera. Since there are 2 cameras in the phone shouldn't they both show on the specs?
     
  2. opquiros2

    opquiros2 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I spoke to technician over at verizon. he said that OS take most of the memory

    Sent from my ADR6400L using DroidForums App
     
  3. funkyb

    funkyb Member

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    STL
    Ratings:
    +0
    That still doesn't explain why it says 2.6 total....



    Sent from my ADR6400L using DroidForums App
     
  4. dhaymond

    dhaymond Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ca
    Ratings:
    +0
    That's bull... Anyways not to get to far off convo. Is there no swype keyboard???

    sent from my 4G LTE
     
  5. manilaboy1vic

    manilaboy1vic Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    694
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    planet earth
    Ratings:
    +3
    With the incredible. When you connected it to the pc. You see two drives. I don't get with the tb.
     
  6. ionide

    ionide Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    194
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Just seeing if anyone has found out anymore about this? Really odd.
     
  7. JonKyu

    JonKyu Silver Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    2,320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Provo, UT
    Ratings:
    +0
    Yeah I'm confused by this too! I seriously thought it'd just show up when you plug it into the computer :-(

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
     
  8. funkyb

    funkyb Member

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    STL
    Ratings:
    +0
    I believe you have to explicitly mount the SD to see it over usb.
     
  9. manilaboy1vic

    manilaboy1vic Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    694
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    planet earth
    Ratings:
    +3
    HTCs sites clearly states:

    Memory: 8GB emmc + 768 RAM Memory card, preinstalled 32 GB microSD™

    Yet no one can find it.. But Im good with the 32GB card.. that is plenty of storage space.. on the INC it was just extra storage for pix, music, etc..

    no one has called HTC yet?? will keep checking back.
     
  10. funkyb

    funkyb Member

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    STL
    Ratings:
    +0
    No I was hoping this would be cleared up quick, but not much feedback so far.
     
  11. JonKyu

    JonKyu Silver Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    2,320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Provo, UT
    Ratings:
    +0
    That's what I meant lol. Kinda sucks I was looking forward to being able to use the space after my X locked me out of it.

    Sent from my ADR6400L using Tapatalk
     
  12. BigMcGuire

    BigMcGuire Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    1,040
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Los Angeles, California
    Ratings:
    +2
    I was expecting the space in the first place, I have a hard time believing it's partitioned off for the OS when the Ram is less than 1GB. Where is our 8GB???
     
Search tags for this page
how do i free up memory on my htc thunderbolt
,
how to increase my htc thunderbolt ram
,
htc thunderbolt boosting ram
,

htc thunderbolt ram

,
htc thunderbolt ram issue
,
htc thunderbolt ram manager
,
htc thunderbolt ram memory
,
htc thunderbolt ram useage
,
htc thunderbolt specifications
,
htc thunderbolt specs