HTC Sync and Verizon web site ?

Discussion in 'HTC Droid Incredible' started by am_beagle, Dec 4, 2010.

  1. am_beagle

    am_beagle New Member

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    DC
    Ratings:
    +0
    Hi all,
    I am a newbie and just installed the HTC Sync on my computer to be used with my Incredible. Any time I plug the DINC in the computer, Verizon hacks the currently shown web page on the monitor. :icon_evil:
    What is the problem and how to fix that ?
    I am uninstalling the Sync because even already plugged the DINC, the Sync still says there is NO phone connected.

    :icon_eek:
     
  2. drtnsnw

    drtnsnw Member

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    367
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +11
    this is the solution for that.

    dial ##7764726
    Hit Call
    Type Password 000000 (that's 6 zeros)
    Hit Feature Settings
    Choose CD ROM
    Click Disable
    Hit menu, commit modifications (it will say no item changed)

    Wish I could remember who gave this to me but I can't so thanks anyway

    Chris
     
  3. am_beagle

    am_beagle New Member

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    DC
    Ratings:
    +0
    Thanks, but it doesn't work. It forceclosed right after dialing.
    Verizon wireless is currently doing more and more stupid tactics just to stay afloat....i.e the newest Samsung stuck with Bing and Verizon's useless apps.....


    :icon_ devil:


    Thinking about AT&T/or T-Mobile.....
     
  4. drtnsnw

    drtnsnw Member

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    367
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +11
    thats very odd. i Will do some more digging and see if I made a mistake. I am sure this will solve your issue maybe there was a typo in the access for the programming

    Chris
     
  5. drtnsnw

    drtnsnw Member

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    367
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +11
    OK I cut and paste this from the original thread. the fix is from knightdavid on incredibleforums and it is the fix that I used and I know it worked for me and others. If it still does not work, copy this thread take it to VZW and ask them why your phone is retarded

    Dial ##7764726
    Hit Call
    Type Password is 000000
    Hit Feature Settings
    Choose CD ROM
    Click Disable
    Hit menu, commit modifications (it will say no item changed)
    Back out to home

    Chris