HTC Sense Version?

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by Brockjava, Sep 13, 2011.

  1. Brockjava

    Brockjava New Member

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    What version of HTC Sense is installed on the Bionic?

    Will it support 3.0?
     
  2. Speeding Wheels

    Speeding Wheels Senior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    1,555
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Detroit - in da burbs!
    Ratings:
    +16
    9001

    Chuck Norris just wept.
     
  3. lanza_david

    lanza_david Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    351
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Brockjava, the Bionic is a Motorola phone, not HTC, so no Sense here.

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  4. Brockjava

    Brockjava New Member

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    That's right... thanks. What does Motorla call, I'm not sure of the proper name, their skin/UI?
     
  5. cbrmike

    cbrmike Member

    Joined:
    Sep 5, 2011
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Newport News VA
    Ratings:
    +0
    Moto blur
     
  6. Mustang02

    Mustang02 Silver Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    1,829
    Likes Received:
    374
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +447
    Current Phone Model:
    Droid Maxx
    I just bust out laughing.
     
  7. Brockjava

    Brockjava New Member

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    You know Chuck Norris died over 20 years ago right!?

    Death just has been to scared to tell him yet.
     
Search tags for this page

htc incredible determine sense version