htc ime keyboard not working

Discussion in 'Adamz' started by creamers, Mar 21, 2010.

  1. creamers

    creamers Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Tennessee
    Ratings:
    +0
    Ok so I came from droidmod 1.0 to sg 6.0.1 I wiped data then restored everything else later. I installed both apk files using Astro file manager and left the .file in the sd root I have rebooted several times and cleared my cache and when I long press on. The onscreen keyboard I only get android keyboard any thoughts.
     
  2. ASN-121

    ASN-121 Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mesa
    Ratings:
    +0
    Did you go under Settings -> Language & keyboard settings and enable "Touch Input"?
    It'll tell you that it can log your keystrokes and such, just hit ok.
    After that, when you go into a text box and bring up the input method, it should be available.
     
  3. creamers

    creamers Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Tennessee
    Ratings:
    +0
    Ok thanks I figured there was somewhere to enable it I fell real stuiped now.
     
  4. Raegis

    Raegis Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I've had problems with it force closing when i try to go into landscape mode or when i open my physical keyboard.. any clue why?
     
  5. creamers

    creamers Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Tennessee
    Ratings:
    +0
    Htc phones don't have landscape so nit dosnt know what to do.
     
  6. Raegis

    Raegis Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well my wife has a HTC Eris and it has a landscape mode for the keyboard so... Maybe I'm missing something.
     
  7. GolfProRM

    GolfProRM Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lincoln, NE
    Ratings:
    +0
Search tags for this page

galaxy s3 htc ime

,
htc droid eris keyboard problems
,
ime keyboard not working