HQ default problem

Discussion in 'ChevyNo1' started by hillbillie620, Jul 22, 2010.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. hillbillie620
    Offline

    hillbillie620 New Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    hey wanted to know why in youtube i get the hq button on right and have to push it to get hq i thought it was default. also one i a while when in browser or maps the screen will shake, it goes up&down like crazy i turn screen off and it stops
  2. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    Ya I will have to update the OP - HQ is no longer a 'default' since YouTube has changed the application - I am not aware of a hacked version that sets the default anymore.

    As far as screen shaking - are you plugged into power? If so, is it the stock Moto charger?
  3. hillbillie620
    Offline

    hillbillie620 New Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ok that would be the reason i forgot they changed the app so no problem

    with the shaking iam not pluged in when it happens none of the hard buttons work only the top power button the turn the screen off i dont know it is wierd happens every now and then

    on the other hand love the roms and quick response