how to use apple ibeats headset with an android phone

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by chris8783, Dec 26, 2010.

  1. chris8783

    chris8783 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi, I had alot of luck the last time I posted a question on this site and im hoping for the same tonight.
    My daughter just "has" to have the justbeats headphones. There is no worthing around this, its a must. ( she is 10 and those are the ones justin bieber sponsors )
    The headset is made specially for apple and she has the samsung fascinite.(sp?)
    The headphones work just fine but the mid doesn't. I know that the phone isn't compatible because I looked it up but I was hoping that someone has found a workaround or maybe there was an app that could be used to gain the microphones functionality back.
    If there isn't any answers to this then could someone please explain to me what could be.causing this issue so that I could try to find some workaround. Examples of some possible reasons; apple runs their wires in a different way than other phones to keep up their monopolies on certain products, driver settings, unexpected grounds caused by some of the other functions of the hedset, etc......
    Any help here would be greatly appreciated.
    Thank you.
     
  2. chris8783

    chris8783 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ??? Anythig will help. Please.
     
  3. screwby

    screwby Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have a fascinate and I've read a lot about problems with the 3.5mm jack on the phone...that's about all I can come up with
     
  4. chris8783

    chris8783 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks for the reply.
    I was unaware of any issues with that so thanks again.
    I have the droid x and they are also not working.
    I am determinded to find a solution to this as soon as possible.
    Anybody have anything else.
     
  5. stannard7877

    stannard7877 New Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just bought a set of the ibeats myself and strangely they will work with the Skype app but not the phone app so it cannot be an issue with the 3.5mm jack. It is lack of some support in the phone app.
     
  6. haynayboy

    haynayboy New Member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    have you found a resolution to this? i am having same problem with my urbeats and gs3
     
  7. Udhayakumar

    Udhayakumar New Member

    Joined:
    Jul 12, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I bought a htc ibeats headset, and it was not working with my android device.

    But i opened the headset (next, play, prev) remote control and changed the red line -> orange and orange -> red(reconnect with use of soldering)

    All done, working with all device. still a 'but' is next and forward doesn't works. try.



     
Search tags for this page
are ibeats compatible with android
,
can you use ibeats with android
,
do ibeats work with androids
,
how to use ibeats on android
,

ibeats android

,

ibeats for android

,
ibeats head phones
,
ibeats on android
,
ibeats with android
,
ibeats work with android