1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

how to take a screenshot

Discussion in 'Android General Discussions' started by lady schae, Nov 22, 2010.

  1. lady schae
    Offline

    lady schae New Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hermosa, SD
    Ok, so probably a stupid question, but does anybody know how to take a screenshot from your phone? My friend has an iphone and she can do it, I was wondering if the Droid can do it as well. I was trying to explain an app to my friend and a screenshot would've helped a ton.
  2. removement
    Offline

    removement New Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Milwaukee, WI
    If your rooted You can use shootme from the market.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  3. lady schae
    Offline

    lady schae New Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hermosa, SD
    I'm not rooted. I'm scared that my lack of computer skills will result in my phone becoming a brick if I root it.
  4. mcatdtDroid
    Offline

    mcatdtDroid New Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    Z4root is a free app. You press ''root'' and you are rooted. Simple as that. The download shootme, or drocap, or whichever screenshot app you want.
    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  5. lady schae
    Offline

    lady schae New Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hermosa, SD
    Will I still run the risk of turning it into a paperweight if I do something wrong later on? I'm really really really slow with what these things can really do. I can make napalm in a chemistry lab, but I can't operate a smartphone. :icon_eek:
  6. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    I thought there was a very old thread that provided the information you need but I was not able to locate it. I use DroCap but it only works on rooted phones.

    Good luck.

    Mike
  7. harrellj
    Offline

    harrellj New Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    1,063
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  8. mcatdtDroid
    Offline

    mcatdtDroid New Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I don't see how.... it honestly an app that does it all automatically for you. After its done, when you open z4root, you will have a reroot and unroot button. Simplest thing I've ever done. Changing ringtones is more complicated


    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  9. Abby Normal
    Online

    Abby Normal Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    232
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    SW PA
    So what happens if I use this, root my phone, and change the theme. then decide to unroot....

    will my droid go back to the original theme or everything get all screwed up??

    Yes I am a noob in this area....
  10. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
  11. xilld
    Offline

    xilld New Member

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    amazing!!!
Search tags for this page
can i take a screenshot on my droid
,
how do i take a screenshot on my droid pp phone?
,

how do i take a screenshot on my droid x2

,

how do i take a screenshot on my s4

,

how to screen shot on a droid x2

,

how to screen shot on droid x2

,

how to screenshot on a droid x2

,

how to screenshot on droid x2

,
how to screne shot from galaxy x2
,
how to take a screen shot on a old droid
,

how to take a screenshot on droid x2

,

how to take screenshot droid x2

,

how to take screenshot on droid x2

,
how to take screenshots on droid x2
,
verizon droid 3 how to screenshot