How to take a screen shot?

Discussion in 'Android General Discussions' started by SSpeeDEMONSS, Nov 2, 2010.

  1. SSpeeDEMONSS

    SSpeeDEMONSS Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    norwalk, socal
    Ratings:
    +0
    I have been searching on how to do so but i cant figure it out. Is there an app i need or how can i do so without one? thank you.

    Garrett
     
  2. Cloppy

    Cloppy Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Drocap2 in the market it requires root
     
  3. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,457
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92
    Also Shoot Me in the Market (Root is Required) to take a screenshot without root the Android SDK and a Computer will be needed

    Sent from my Original Droid using the Exclusive Droid Forums App (Available Free in the Market) :wink:
     
  4. SSpeeDEMONSS

    SSpeeDEMONSS Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    norwalk, socal
    Ratings:
    +0
    ok, another stupid question, what is root?

    Garrett
     
  5. Cloppy

    Cloppy Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Root is giving you administrative right to the phone. It allows you access to system level procedures and file system.
     
  6. SSpeeDEMONSS

    SSpeeDEMONSS Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    norwalk, socal
    Ratings:
    +0
    and how do i get that?

    Garrett
     
  7. Dejuanxg

    Dejuanxg Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Jackson,Mississippi
    Ratings:
    +0
    If you have a pc its pretty easy using the android sdk and adb interface.
     
  8. SSpeeDEMONSS

    SSpeeDEMONSS Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    norwalk, socal
    Ratings:
    +0
    I have no idea what that means.

    Garrett
     
  9. Dejuanxg

    Dejuanxg Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Jackson,Mississippi
    Ratings:
    +0
    The sdk are some development tools and the adb (android debug bridge) is used to comunitecate with your phone. if you have a pc ill show you how its pretty easy.
     
  10. SSpeeDEMONSS

    SSpeeDEMONSS Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    norwalk, socal
    Ratings:
    +0
    PC? as in my computer? yeah, im on my laptop now. sorry for being such a noob when it comes to this stuff. i deal with fab and mechanical stuff and my computer is for the internet and email. haha

    Garrett
     
  11. Dejuanxg

    Dejuanxg Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Jackson,Mississippi
    Ratings:
    +0
    are you using windows?
     
  12. SSpeeDEMONSS

    SSpeeDEMONSS Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    norwalk, socal
    Ratings:
    +0
    yes.

    Garrett
     
  13. Dejuanxg

    Dejuanxg Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Jackson,Mississippi
    Ratings:
    +0
  14. SSpeeDEMONSS

    SSpeeDEMONSS Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    norwalk, socal
    Ratings:
    +0
    ok, then?

    Garrett
     
  15. Dejuanxg

    Dejuanxg Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    307
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Jackson,Mississippi
    Ratings:
    +0
    extract it and ill get some screen shots and instructions for you.
     
Search tags for this page

can you take a screenshot on a droid revolution

,

how do i screenshot on original droid

,

how do you screenshot on a droid revoluion

,

how to screen shot ob galaxy active

,

how to screenshot on android revolution

,

how to take a screen shot on the droid revolution

,

how to take a screenshot on lg droid 2

,

how to take screen shot on oid 2 global

,

how to take snapshot on lg revolution

,

screen shot on droid rumor