How to switch between home programs on X?

Discussion in 'Motorola Droid X' started by kasch18, Sep 22, 2010.

  1. kasch18
    Offline

    kasch18 New Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just got my X with froyo and was using the stock home screen. Then, I downloaded ADW launcher. When I pressed the home button to back out of the market, my home program was ADW. With my droid 1 you had to select which home program to use and select it as your default. This option never appeared with my X. Also, I tried going into the applications menu to clear defaults but none were shown for ADW. I uninstalled ADW and the stock home program was there again. Thanks.
  2. YankInDaSouth
    Online

    YankInDaSouth Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    2,960
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Sharpsburg, GA
    Try Home Switcher from the market ...
  3. BigDaddyNYY
    Offline

    BigDaddyNYY New Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    I used to use Home Switcher, but in the market is says that it is not compatable with Froyo. Not sure if the developer is working on a fix, I am searching the market for an alternative.
  4. dxutakerxd
    Offline

    dxutakerxd New Member

    Joined:
    Sep 15, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Jersey
    thats how it is on mine and i am using LauncherPro, I just stick with it cause i like it better then the stock. when i install taskswitcher and i hit the home button i can chose the default app there but only launcherpro and taskswitcher, not the default screen
  5. YankInDaSouth
    Online

    YankInDaSouth Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    2,960
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Sharpsburg, GA
    I am using Home Switcher on my rooted 2.2 without any issue ...
  6. timrock
    Offline

    timrock New Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    578
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    if you have both adw and launcher pro installed, you will be presented with the option to choose between the two. you wont get the option if just one launcher is installed.