how to set ringdroid tones

Discussion in 'Android General Discussions' started by golfproeric, Nov 18, 2010.

  1. golfproeric

    golfproeric New Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    NW Ohio
    Ratings:
    +0
    I just downloaded ringdrone and created a few tones but now I cannot figure out how to set them as my notification sound, any help?

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  2. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Just go to settings > sounds > notification

    Ringdroid automatically saves its tones to the system

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  3. golfproeric

    golfproeric New Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    NW Ohio
    Ratings:
    +0
    yeah I figured it would but I also have zedge and all I can find are zedge and android tones. Can't seem to find the ringdroid stuff


    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  4. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Are you sure you saved them as notification tones and not ringtones? When you save them there is an option and the default is ringtone, this changes where they show up.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  5. golfproeric

    golfproeric New Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    NW Ohio
    Ratings:
    +0
    Ahh thank you very much, that was the problem I was saving them as a ringtone and not as a notification

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  6. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Ya I ran in to that a while back. If you want an easy fix so you don't have to manually trim them again just open the ringtone in ringdroid and highlight the whole thing and resave it as a notification.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  7. golfproeric

    golfproeric New Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    NW Ohio
    Ratings:
    +0
    okay I'll try that, seems like it'll save some time

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
Search tags for this page
how to set ringdroid
,
how to set ringdroid notifications for email
,
how to use ringzoid on samsung s3
,

ringzoid