[HACKS] [HOW TO] Root your Verizon Galaxy S4

Discussion in 'Galaxy S4 Development' started by wicked, Apr 27, 2013.

  1. wicked

    wicked Administrator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    5,282
    Likes Received:
    1,549
    Trophy Points:
    273
    Location:
    San Jose, CA
    Ratings:
    +1,751
    Current Phone Model:
    Pixel 3 XL
    Twitter:
    @MikeAlvez
    Updated with Video ;)
     
  2. dags5000

    dags5000 Member

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Messages:
    202
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Thanks! First time on a samsung, previous 2 phones were motos. Method worked flawlessly, am rooted and back on original firmware and only took a few minutes.
     
    • Like Like x 3
  3. SpeedDMN

    SpeedDMN Member

    Joined:
    Oct 15, 2011
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Yeah it did load spooky fast. I was worried something went wrong but it was just done. I have a Cynogen mod I'm going to try in a bit..
     
  4. steeletown

    steeletown Member

    Joined:
    Sep 24, 2011
    Messages:
    263
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +15
    Don't you lose multi windows and other touch wiz feat with Cynogen mod?
     
  5. SpeedDMN

    SpeedDMN Member

    Joined:
    Oct 15, 2011
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    yeah I didnt run it long. Way too dated. I went back to the hyperdrive ota rom. 2.0 is out. Haven't seen the changelog yet..
     
  6. fishacura

    fishacura Member

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    253
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    So I haven't seen anything about a VZ stock image being available. Am I to then assume that you guys have rooted and flashed a rom with no ability to get back to stock? Or did I miss something about being able to back up your stock image?
     
  7. SpeedDMN

    SpeedDMN Member

    Joined:
    Oct 15, 2011
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    In the instructions on rooting there is a stock image somewhere with the modified one you need to root.
     
  8. fishacura

    fishacura Member

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    253
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I thought that was the whole point of this thread (that it DID work for Verizon). NO huh? Did you try it and it failed?
     
  9. SpeedDMN

    SpeedDMN Member

    Joined:
    Oct 15, 2011
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Worked fine for me..
     
  10. fishacura

    fishacura Member

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    253
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    On VZ?
     
  11. SpeedDMN

    SpeedDMN Member

    Joined:
    Oct 15, 2011
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Yes of course. This is a Verizon forum.. The method in this thread worked fine for me on a Verizon S4
     
  12. fishacura

    fishacura Member

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Messages:
    253
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Whoops...I thought it was just an S4 forum. THX!
     
Search tags for this page
how to root galaxy s4 verizon mac
,
root galaxy s4 verizon
,

root s4 verizon

,
root sch i545 build ng6
,
root verizon galaxy s4
,

secure magiccode check fail

,

secure magicode check fail

,
secure magicode check fail recovery
,
verizon galaxy s4 root
,
verizon s4 root