1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

How to get rid of VCAST Media web page when I plug in X

Discussion in 'Motorola Droid X' started by renthorin, Aug 4, 2010.

  1. renthorin
    Offline

    renthorin New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dexter, MI
    Every time I plug my X into the laptop, it fires up my browser and opens a page on Verison's site, "introducing VCAST media manager".

    How do I keep that from happening?


    Thanks,

    Will
  2. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    This happens with DX is in PC MODE when hooked up to a PC. Its easy to fix. Plug your DX into your computer. Find the little blue and white motorola "M" that is in your bar on the right hand corner of your task bar. Right click on it and select "when connects, launch" and set it from webpage to "nothing".
  3. renthorin
    Offline

    renthorin New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dexter, MI
    thanks BNB, that did it :)
  4. sboswellaz
    Offline

    sboswellaz New Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I jsut got the Droid X and I love these forums. There is not a question I have not asked that does not get answered. Hopefully i will be able to help someone else at some point.
  5. dholshouser
    Offline

    dholshouser New Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok, same question, different phone. I've got an HTC Incredible so I don't have a "little blue and white motorola "M" that is in your bar on the right hand corner of your task bar" so I can't modify this setting. Any other way to get at this configuration?
  6. Warner
    Offline

    Warner New Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago area, IL

    Thanks! That was a minor annoyance of mine as well. It was never annoying enough to actually look for a solution...Hahah....but I'm glad I stumbled across this answer.....

    Warner
  7. dkst0426
    Offline

    dkst0426 New Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NC, USA
    Brilliant. Thank you, backnblack! I looked all over the phone to no avail. Didn't even think to check the icon.
  8. ctwitmer
    Offline

    ctwitmer New Member

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you, backnblack!

    Thank you, backnblack!
  9. daveku1
    Offline

    daveku1 New Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    this thread was the first site that showed up when i searched for this question. thx for the response backnblack!
  10. dholshouser
    Offline

    dholshouser New Member

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Found a work around for the HTC incredible:
    dial ##7764726
    then hit call
    password 000000 (6 zeroes)
    goto feature settings
    goto cdrom
    disable
    hit menu button
    commit modifications
    says no item is changed but should disable autoplay feature.
  11. Spauldo
    Offline

    Spauldo New Member

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    V Cast delete

    This worked thanks
  12. phatkat66
    Offline

    phatkat66 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    521
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    +1 Same here.... I was like "stupid page...." but jus kept going lol glad I look at these forums while im at work.
  13. warnoldscu
    Offline

    warnoldscu New Member

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just joined the forums with this issue as the tipping point for me to switch from ignoring VZW bloat to actively trying to fix it.... worked perfectly on my Incredible, thanks!

    -Weston
  14. beachlife
    Offline

    beachlife New Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks. Verizon Droid Incredible here, works like a charm
  15. AnthonyP
    Offline

    AnthonyP New Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I was just about to return this phone just because of this issue. I thought it was a one-time thing, but when it kept showing up, plus killing my connection to the Sync applications, I was ready to box it up and tell VZW to go pound salt.

    The workaround saved a customer. Many, many thanks.
  16. dbhuger
    Offline

    dbhuger New Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  17. hemorrdroid
    Offline

    hemorrdroid New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    735
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    Not sure where you were looking (phone/pc) its on your computer, in the bottom right icon tray, if your running vista/7 you may have to click the little up arrow to show the M.

    Glad to see you got it working for you though.
  18. Reusable
    Offline

    Reusable New Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Disable V-Cast when I plug-in to my laptop

    The fix was easy and worked perfectly!

    Thank you
Search tags for this page
how did vcast get on my taskbar
,
how do i get rid of the v of verizon on the right corner of
,
how do i get rid of vcast
,
how to stop v cast media manager from launching
,

stop vcast media manager from launching

,
stop vcast media manager icon from showing up in task bar in
,
www bora miyi chite miyi video com